Τρία χρόνια Ψαράκια & Θαλασσινά

Δωρεάν κρασί στο εστιατόριο της Νέας Κηφισιάς

Τα Ψαράκια & Θαλασσινά της Νέας Κηφισιάς γιορτάζουν σήμερα τα τρία χρόνια λειτουργίας τους και προσφέρουν δωρεάν κρασί σε όλα τα τραπέζια, στους φίλους που θα αποφασίσουν να επισκεφθούν το κατάστημα στην οδό Ιλισίων 27.

Εξαιρετική ποιότητα φαγητού, μεγάλες μερίδες και χαμηλές τιμές αποτελούν το τρίπτυχο της επιτυχίας που έχει καθιερώσει τα «Ψαράκια και Θαλασσινά» στις κορυφαίες επιλογές για τους Fish Resto Fan της πόλης!

Σε ένα ευχάριστο και πολύχρωμο περιβάλλον που σας φτιάχνει τη διάθεση, με αιχμή του δόρατος το άμεσο και φιλικό service του προσωπικού, θα περάσετε παρεΐστικες στιγμές δοκιμάζοντας γευστικά πιάτα που μυρίζουν ιώδιο.

Όπου κι αν βρίσκεστε, λοιπόν, στην Αθήνα ένα check-point γευστικών περιπλανήσεων βρίσκεται κοντά σας καθώς «Ψαράκια και Θαλασσινά» εκτός από τη Νέα Κηφισιά θα βρείτε στο Χαλάνδρι και τη Βάρκιζα.

Tip: Η κάβα του διαθέτει χύμα λευκό, ροζέ και κόκκινο κρασί, εμφιαλωμένες ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα και μια μεγάλη γκάμα σε κωδικούς ούζου και τσίπουρου που συνοδεύουν ιδανικά τους ψαρομεζέδες που έχετε επιλέξει.

Info

Κηφισιά: Ιλισίων 27, τηλ. 210 6203622

Χαλάνδρι: Κώστα Βάρναλη 5, τηλ. 210 6855932

Βάρκιζα: Ποσειδώνος 14, τηλ. 210 9654138

https://www.facebook.com/Ψαράκια-Θαλασσινά-Κηφισιά-167135340146077

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"