Asian Taste, ασιατικές γεύσεις με θέα στην Ακρόπολη

Για καθαρά παραδοσιακές, ασιατικές γεύσεις ο προορισμός σας είναι το Asian Taste, στο πολυσύχναστο Γκάζι, στη συμβολή των οδών Ιεράς Οδού και Κεραμεικού. Με όνομα που υποδηλώνει και τον προσανατολισμό της κουζίνας του το Asian Taste είναι ένα παραδοσιακό εστιατόριο, που θα σας συστήσει σε αυθεντικές γεύσεις, παρασκευασμένες με ποιοτικά υλικά.

Το συγκεκριμένο εστιατόριο δημιουργήθηκε, λοιπόν, με σκοπό να διεγείρει όλες τις αισθήσεις και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει πολύ καλά. Γεύσεις και αρώματα της ανατολής "παντρεύονται" αρμονικά με το ελληνικό στοιχείο, αν αναλογιστείτε ότι την ώρα που απολαμβάνετε το γεύμα ή το δείπνο σας στον όροφο του διώροφου εστιατορίου, στο βάθος της εικόνας που αντικρίζετε προβάλλει ο λόφος της Ακρόπολης με τον Παρθενώνα.

Με άκρως ανατολίτικη φιλοσοφία –γίνεται αντιληπτή ήδη από την εξωτερική του όψη– η κουζίνα του Asian Taste περιλαμβάνει ένα συνονθύλευμα γεύσεων μεταξύ των οποίων θα διακρίνετε κινέζικες, γιαπωνέζικες, ταϊλανδέζικες και φιλιππινέζικες με έμφαση κυρίως σε αυτές της Κίνας. Ο σεφ και η ομάδα του βέροι Κινέζοι, υπόσχονται αυθεντικές, παραδοσιακές γεύσεις οι οποίες παρασκευάζονται από επιλεγμένες πρώτες ύλες, με κάποιες από αυτές να καταφτάνουν απευθείας από το εξωτερικό.

Το εστιατόριο, που λειτουργεί από τον Απρίλιο του 2013, αποτελεί σημείο συνάντησης για τους επίσημους εκπροσώπους της Κίνας στην Ελλάδα, όπου διοργανώνονται επίσημα δείπνα με μεγάλη επιτυχία ενώ παραχωρείται και για την διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων.

Tip: Κάθε Κυριακή από τις 13.00-17.00 μην χάσετε τον απολαυστικό μπουφέ του Asian Taste, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε απεριόριστο φαγητό (και γλυκό) από €16/άτομο (ενήλικες) και €8/παιδί (κάτω των 12 ετών).

Info:

Δευτέρα- Παρασκευή: 17.00-01.00, Σάββατο- Κυριακή: 12.00-01.00

Τιμές: Από 15 ευρώ/άτομο

Ιερά Οδός 26 & Κεραμεικού 116, Γκάζι

Τηλ. 210 3410828

[email protected]

asiantaste.gr

www.facebook.com/pages/Asian-Taste/357005361084335

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"