Mauzac, ένας καταπράσινος κήπος στην καρδιά του Αμαρουσίου

Με τον καιρό να είναι σύμμαχός μας μέχρι στιγμής, δεν χάνουμε ευκαιρία να επισκεπτόμαστε στέκια που διαθέτουν υπέροχες αυλές και κήπους, για να αφουγκραστούμε λίγο ακόμα τη μυρωδιά του καλοκαιριού. Ένα από αυτά είναι και το Mauzac bar- restaurtant που αν και εντοπίζεται στην καρδιά του μεγαλύτερου εργασιακού κόμβου στην περιοχή του Αμαρουσίου, στα βόρεια προάστια, διαθέτει σχεδόν έναν τροπικό κήπο που ανταμείβει όλους εμάς που το επιλέγουμε για τις τελευταίες δροσερές στιγμές χαλάρωσης.

Αποτελώντας σημείο συνάντησης για όσους αναζητούν ένα φινετσάτο χώρο με ζεστή ατμόσφαιρα –αποτελεί ιδανική επιλογή για lunch break από τη δουλειά αλλά και επαγγελματικά meetings– εδώ μπορείτε να ξεκινήσετε όμορφα τη μέρα σας επιλέγοντας ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία ροφημάτων. Μοναδικός καφές, φρεσκοστυμμένοι χυμοί, εξαιρετικά smoothies και διάφορα αρώματα τσαγιών συνδυάζονται με φρέσκα muffins, club sandwiches, toasts, μπαγκέτες και γλυκά για ένα απολαυστικό διάλειμμα.

Το προσεκτικά επιλεγμένο μεσογειακό μενού ετοιμάζεται καθημερινά με ολόφρεσκα, υψηλής ποιότητας υλικά και περιλαμβάνει πιάτα που εκπλήσσουν ευχάριστα με τη γεύση και την αισθητική τους. Αλμυρή τάρτα μανιταριών με φρέσκο θυμάρι, ρόκα και gorgonzola, μοσχαρίσια σουβλάκια μαριναρισμένα σε σάλτσα σόγιας και σκούρο μπαλσάμικο και φιλέτο σολομού σε κρούστα από σουσάμι, με σάλτσα σόγιας και παπαρδέλες φρέσκων λαχανικών είναι μερικά από τα πιάτα που δεν θα ξεχάσετε. Το μενού συμπληρώνεται με πάστα μαύρης σοκολάτας με καραμελωμένα αμύγδαλα και άλλες γλυκιές δημιουργίες.

Τέλος, η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει και η ιδανική τοποθεσία του, συχνά το καθιστούν πρώτη επιλογή για εταιρικά γεύματα και εκδηλώσεις.

Tip: Τα κυρίως πιάτα προσφέρονται με έκπτωση 10%, αν τα πάρετε take away.

Infο:
Δευτέρα- Παρασκευή: 08.00-22.00, κουζίνα: 12.00-22.00 (Σαββατοκύριακο κλειστά)
Τιμές: από 2 ευρώ (καφές/1,50 ευρώ πακέτο), 7 ευρώ (απλό ποτό), 8 ευρώ (cocktail), 9 ευρώ (special ποτό), Μενού: από 10-15 ευρώ (με κρασί)

Αλαμάνας 1, Μαρούσι
Τηλ. 210 6199902
[email protected]
www.mauzac.gr
www.facebook.com/Mauzac

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"