Ένα στέκι στο κέντρο της Αθήνας σαν στο σπίτι μας!

Η Όλγα Καραστάθη δημιούργησε στο κέντρο της Αθήνας, στην κάθετη που ενώνει την Ερμού με τη Μητροπόλεως, το Chemin, ένα cafe- bistrot που"μυρίζει" σπίτι. Λιλιπούτειο και κουκλίστικο, αποτελεί ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας θέλετε να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας σε ένα προσεγμένο και ήσυχο περιβάλλον.

Με την ίδια να ετοιμάζει καθημερινά χειροποίητες πίτες και γλυκά, το σίγουρο είναι ότι εδώ θα δοκιμάσετε ολόφρεσκες, σπιτικές λιχουδιές που θα σας θυμήσουν εκείνες της μαμάς ή της γιαγιάς σας. Η φιλοσοφία της Όλγας είναι ξεκάθαρη "σε καθημερινή βάση ετοιμάζουμε σε μικρή κλίμακα τις προτάσεις μας", κάτι που αποδεικνύει την φρεσκάδα και την αναλλοίωτη αυθεντική γεύση τους.

Ναυαρχίδα του Chemin οι χειροποίητες πίτες με την κυκλαδίτικη κολοκυθόπιτα και τη vegan ελιόπιτα να κάνουν θραύση. Στις best seller επιλογές των γλυκών το λαχταριστό banofee, το τιραμισού Mamma Margherita's που λιώνει στο στόμα (χωρίς αυγό, βασισμένο σε αυθεντική, ιταλική συνταγή) και η δροσερή τάρτα λεμόνι.

Το Chemin αποτελεί ιδανική επιλογή και για lunch break καθώς σε καθημερινή βάση θα βρείτε φρέσκες σαλάτες και ελαφριά snack, που ικανοποιούν τις γευστικές σας επιθυμίες και με το παραπάνω.

Tip: Επιλογές, όπως χαλβάς πολίτικος και μπακλαβάς με συνταγή της γιαγιάς θα συμπεριληφθούν άμεσα στις γλυκές προτάσεις του Chemin.

Info:
Δευτέρα- Παρασκευή: 08.00- 21.00, Σάββατο: 09.00- 21.00, Κυριακή: κλειστά
Τιμές: 3,20 ευρώ/σερβιριστό, 1,70 ευρώ/take away (freddo cappuccino ), 3,30 ευρώ/σερβιριστή, 1,70 ευρώ/take away (πίτες), από 2,60-4,40 ευρώ (γλυκά)

Φωκίωνος 4, Αθήνα
Τηλ. 211 1828720
www.chemin.gr
www.facebook.com/chemin.gr/timeline

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"