Ένα Hip στέκι στην καρδιά της Αθήνας

Με minimal διακόσμηση που θυμίζει bar στη Νέα Υόρκη, ο μοντέρνος, χαλαρωτικός και φωτεινός χώρος του Hip cafe restaurant στο κέντρο της Αθήνας (συναντάται επί της Μητροπόλεως) συνιστά την ιδανική επιλογή για πλούσιο πρωινό, χορταστικό brunch, αλλά και γεύμα με πιάτα της μεσογειακής κουζίνας.

Θα παρατηρήσετε και μόνοι σας ότι όλα στο Hip όλα είναι ποιοτικά –από την ατμόσφαιρα και το service, μέχρι τις πρώτες ύλες και την παρουσίαση των πιάτων–, η υπερβολή δεν υπάρχει πουθενά, ενώ η προσεγμένη απλότητα είναι το στοιχείο που το χαρακτηρίζει.

Ξεκινήστε την ημέρα σας με χειροποίητο πρωινό (όλα τα εδέσματα παρασκευάζονται στην κουζίνα του) ή brunch, το οποίο μάλιστα σερβίρεται όλες τις ώρες της ημέρας, καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Pancakes με κανέλα και ζάχαρη, ομελέτα λαχανικών ή με προσούτο, αυγά benedict με σολομό, ποσέ αυγά με αβοκάντο, σπιτικό κέικ κ.ά. συνθέτουν την πιο γευστική στιγμή της μέρας σας, στην καρδιά της Αθήνας. Συνδυάστε με φρεσκοστημένους χυμούς από ολόφρεσκα φρούτα και αρωματικό, ποιοτικό καφέ.

Όσοι πάλι το προτιμήσετε για ένα χαλαρό lunch break, γνωρίζετε ότι η κουζίνα "περπατάει" στα ελληνικά, ιταλικά και γαλλικά γαστριμαργικά μονοπάτια, ενώ όλα τα ζυμαρικά, είναι χειροποίητα και παρασκευάζονται στην κουζίνα του... hip στεκιού. Αν θέλετε να παραστρατήσετε γλυκά, δοκιμάστε cheesecake με μέλι, πάστα φλώρα με μαρμελάδα βερίκοκο, μπανόφι ή μηλόπιτα.

Tip: Το brunch σερβίρεται όλες τις ώρες της ημέρας και υπάρχουν διάφορα μενού με €10-16/άτομο.

Info:
Δευτέρα-Παρασκευή: 08.00-23.00, Σάββατο: 09.00-23.00, Κυριακή: 10.00-18.00
Τιμές: από 13 ευρώ/άτομο (με ποτήρι κρασί), από 10-16 ευρώ (brunch), 3 ευρώ (cappuccino)

Μητροπόλεως 26, Αθήνα
Τηλ. 213 0154698
hipcafe.gr
www.facebook.com/pages/Hip-Cafe-Restaurant/242528202435959

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"