Κέρδισε 3 προπονήσεις στα Golden Gyms!

Αποτελεί μια από τις κορυφαίες μεθόδους ομαδικής γυμναστικής παγκοσμίως και έχει αλλάξει την ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων σε πάνω από 14.000 γυμναστήρια ανάμεσα σε 80 χώρες του κόσμου.  Τα προγράμματα ομαδικής άθλησης Les Mills σε προκαλούν να αφήσεις για μια ώρα οτιδήποτε μπορεί να σε απασχολεί, να χαλαρώσεις, να εκτονωθείς, να νοιώσεις fit!

Με έδρα το  Auckland στην Νέα Ζηλανδία, η Les Mills, ανανεώνει κάθε 3 μήνες, τα 13 προγράμματα ομαδικών μαθημάτων που προσφέρει, εμπλουτίζοντας τα με νέα χορογραφία, νέα μουσική και εκπαίδευση των instructors της. Με την μέθοδο Les Mills, δεν γυμνάζεσαι απλά…απελευθερώνεσαι, μαθαίνεις να αγαπάς την άθληση και αλλάζεις τρόπο ζωής!

Τα Golden Gyms με πολυετή παρουσία και εκτεταμένες εγκαταστάσεις πολλών χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, σε κεντρικά σημεία των Αθηνών, προσφέρουν το ιδανικό  περιβάλλον για την επίτευξη της βέλτιστης φυσικής κατάστασης και την απόδραση από την πεζή καθημερινότητα μέσα από τα ομαδικά προγράμματα της Les Mills.

Τα Golden Gyms προσφέρουν σε 20 αναγνώστες του news.gr 3 προπονήσεις για τα 3 προγράμματα της Les Mills που διαθέτουν, για να δοκιμάσεις και εσύ μια μοναδική εμπειρία εκγύμνασης που μπορεί να σου αλλάξει την ζωή! Θα ιδρώσεις, θα φωνάξεις, μπορεί να πονέσεις αλλά θα νοιώσεις τόσο ζωντανός που την επόμενη μέρα θα θέλεις να το ξανακάνεις!

Bodypump:  αυθεντική τάξη με βάρη που βελτιώνει την δύναμη σου, τονώνει το σώμα σου και σε ωθεί στα όρια σου κάθε φορά. H 60λεπτη προπόνηση προκαλεί όλες τις βασικές μυϊκές ομάδες, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες ασκήσεις με βάρη σε αίθουσα, όπως Squats, Presses, Lifts και Curls. Εκπληκτική μουσική, φανταστικοί instructors και επιλογή των κιλών από εσάς, ώστε να έχετε τα αποτελέσματα για τα οποία ήρθατε, γρήγορα!

Bodycombat: εκρηκτικά ενεργητικό αυτό πρόγραμμα είναι εμπνευσμένο από διάφορες πολεμικές τέχνες και ενσωματώνει στοιχεία από το Karate, το Boxing, το Tae Kwon Do, το TaiChi  και το MuayThai. Συνοδεύεται από ξεσηκωτική μουσική και ισχυρούς instructors-πρότυπα. Χρησιμοποίησε τα Strike, punch, kick και kata για να κάψεις θερμίδες και να φτάσεις σε εξαιρετικά καλή σωματική κατάσταση.

CXworx: αποτελεσματική και πολύ έντονη άσκηση 30 λεπτών. “Ωθεί” τα μέλη στα «όρια» τους με τέτοια ένταση, ώστε να βλέπουν γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα. Οι Instructors με την συνεχή καθοδήγηση και τα κίνητρα που δίνουν εμπνέουν τα μέλη και εξασφαλίζουν την ασφαλή εκγύμναση. Η εκγύμναση των μυών του πυρήνα, βελτιώνει την λειτουργική δύναμη και την ισορροπία, την κινητικότητα και την πρόληψη τραυματισμών.

 

Μπορείτε να ενημερωθείτε για της ώρες των ομαδικών μαθημάτων εδώ.

20 άτομα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν 3 δωρεάν προπονήσεις στα μαθήματα της επιλογής σου, στο Golden Gym της περιοχής που εξυπηρετεί! Κάνε Like και δήλωσε συμμετοχή για να μπείς στην κλήρωση !