Tips για δροσερή αναπνοή!

Τα στομαχικά υγρά, η κακή πέψη, οι πυώδεις αμυγδαλές, κάποιο χαλασμένο δόντι και διάφορες άλλες αιτίες μπορεί να προκαλέσουν μια εξαιρετικά δυσάρεστη και απωθητική ,στοματική οσμή. Δοκιμάστε τα παρακάτω στοματικά διαλύματα σε συνδυασμό πάντα με το καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών και το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!

  1. Βάλτε σε ένα κατσαρολάκι μισό λίτρο νερό και δύο κουταλιές της σούπας σπόρους κυδωνιού. Αφήστε τα να σιγοβράσουν σκεπασμένα για δέκα λεπτά. Διατηρήστε το σπιτικό στοματικό σας διάλυμα σε ένα μπουκάλι. Οι σπόροι κυδωνιού αποτελούν σύμμαχο για την υγεία του στόματος, αφού βοηθούν στην επούλωση των πληγών ενω θεραπεύουν και τις μολύνσεις στον λαιμό.
  2. Βάλτε σε ένα κατσαρολάκι 570ml βραστό νερό, δύο κουταλιές του γλυκού δυόσμο και δύο κουταλιές του γλυκού δεντρολίβανο. Σκεπάστε τα και αφήστε τα για δέκα λεπτά. Αφού τα σουρώσετε περιμένετε το μείγμα να κρυώσει και στη συνέχεια προσθέτετε ένα κουταλάκι του γλυκού βάμμα μύρου. Ανακινείστε καλά το μείγμα αφού πρώτα το βάλετε σε ένα μπουκάλι.