Πλούσιο και ενδιαφέρον πρόγραμμα στο καλοκαιρινό Θέατρο Βράχων

Την αρχή κάνει ο Σωκράτης Μάλαμας με τη συναυλία που θα σηματοδοτήσει την έναρξη των καλοκαιρινών του εμφανίσεων στις 10 Ιουνίου, ενώ τη σκυτάλη θα παραλάβει 9 μέρες αργότερα, στις 19 Ιουνίου ο Γιάννης Χαρούλης.

Στις 28 Ιουνίου θα υπάρξει αφιέρωμα στον Serge Gainsbourg με Jane Birkin, Δήμητρα Γαλάνη και Φοίβο Δεληβοριά, πριν δώσει τη δική της παράσταση στις 3 Ιουλίου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Σε ό, τι αφορά τις θεατρικές παραστάσεις προετοιμαζόμαστε για την θεατρική παράσταση του Θέμη Μουμουλίδη “Ποιος τη ζωή μου” -για τη ζωή του Μίκη Θεοδωράκη- με τους Άρη Λεμπεσόπουλο, Ελισάβετ Μουτάφη, Γρηγόρη Βαλτινό, Κώστα Μακεδόνα, Γιώτα Νέγκα, ενώ στις 10 Ιουλίου θα λάβει χώρα στο θέατρο Βράχων η Μήδεια” του Σπύρου Ευαγγελάτου με τον Γιώργο Κιμούλη.

Τέλος, τον Σεπτέμβριο πια, θα δούμε τις παραστάσεις “Πλούτος” του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία και μουσικές Διονύση Σαββόπουλου με τους Χρήστο Λούλη, Αμαλία Μουτούση, Νίκο Ψαρρά και Μάκη Παπαδημητρίου (04/09) και “Ευτυχία Παπαγιανοπούλου με τη Νένα Μεντή (08/09)