Tango Acropolis: Το πρόγραμμα του φεστιβάλ

Το Φεστιβάλ Tango Acropolis 2014 μας προσκαλεί σε τρεις μαγικές νύχτες γεμάτες με χορό, θέαμα , πάθος συγκινήσεις και αξέχαστες στιγμές, από τις 5 έως τις 7 Δεκεμβρίου 2014.

Ο χορός που γεννήθηκε στην Αργεντινή και κέρδισε τις καρδιές όλου του κόσμου θα φιλοξενηθεί και φέτος στην Αθήνα με προσκεκλημένους χορευτές από όλο τον κόσμο.

Σε τρεις διαφορετικούς χώρους, κάθε βραδιά είναι ξεχωριστή, έχει διαφορετικό θέμα, ύφος και concept αλλά ένα σκοπό την ανάδειξη του πολιτισμού του Tango ως τρόπο έκφρασης και γεφύρωσης της παγκόσμιας επικοινωνίας.

Οι νικητές του διαγωνισμού  στις δυο  κατηγορίες Tango Salon & Tango Escenario  θα αποκτήσουν τον επίσημο τίτλο ως  Πρωταθλητές της Μεσογειακής και Ανατολικής Ευρώπης ,  εξασφαλίζοντας την θέση τους στους ημιτελικούς του Παγκόσμιου διαγωνισμού τον Αύγουστο του 2015  με  έπαθλο τα αεροπορικά εισιτήρια   και την διαμονή  τους    στο  το Μπουένος Αϊρες.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι χορευτές (επαγγελματίες και ερασιτέχνες) από τις ακόλουθες χώρες: Ελλάδα, Κύπρο, Ρωσία, Σερβία, Κροατία, Τουρκία, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Σλοβενία, Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία, Αλβανία, Μάλτα, Μονακό, Π.Γ.Δ.Μ., Ουκρανία, Μαυροβούνιο, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Λιθουανία, Εσθονία, Λευκορωσία και Λεττονία.

Στα πλαίσια του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθούν  βραδιές  αφιερωμένες στην τέχνη, το χορό, στην αγκαλιά και την παγκοσμιότητα του Tango.

Πατήστε εδώ για το αναλυτικό πρόγραμμα καθώς και για να δείτε τους χώρους που θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ.