Φεστιβάλ… για ρακοσυλλέκτες

Στις  20 & 21 Οκτωβρίου  η «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων υποδέχεται το καθιερωμένο πια 3ο Φεστιβάλ του Σωματείου Ρακοσυλλεκτών, από τις 10.00 έως τις 22.00 στον προαύλιο χώρο του «Μηχανουργείου».  

Το Σωματείο Ρακοσυλλεκτών ιδρύθηκε το 1992 και αριθμούσε λίγες δεκάδες μέλη. Σήμερα αποτελείται από εκατοντάδες μέλη τα οποία ως επί το πλείστον βιοπορίζονται «ανακυκλώνοντας» ουσιαστικά παλιά αντικείμενα.

Κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ τα μέλη υποδέχονται τους επισκέπτες μπροστά από τους αναρίθμητους πάγκους που περιέχουν ότι βάζει ο νους. Από χρηστικά μέχρι συλλεκτικά αντικείμενα. Βινύλια, βιβλία, κοσμήματα, κούκλες, vintage ρούχα, μπιμπελό και ότι βάζει ο νους σας!

Οι τιμές βέβαια εξαιρετικά χαμηλές και προσιτές για κάθε βαλάντιο..

Το φεστιβάλ πλαισιώνουν οι Son Latinos ένα λάτιν συγκρότημα από το Περού που με τις μελωδίες τους σε ρυθμούς salsa, bacata, caca, merenge, roumba θα μας ξεσηκώσουν. Επίσης θα γίνει και προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ «Σωματείο Ρακοσυλλεκτών» της Μαρίνας Δανέζη. Μία περιγραφή της καθημερινότητας του ρακοσυλλέκτη και στοιχεία για το Σωματείου Ρακοσυλλεκτών.

Είσοδος Ελεύθερη