Ένα αποκριάτικο θεματικό πάρκο στην Αθήνα

Τo "Attica Carnival Kingdom" ανοίγει τις πύλες του από 14 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου και θα λειτουργεί Παρασκευές, Σάββατα και Κυριακές συν την Καθαρά Δευτέρα στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας.

Το Attika Carnival Kingdom είναι το μεγαλύτερο αποκριάτικο θεματικό πάρκο Παιχνιδιών στην Ελλάδα, σε έναν τεράστιο εσωτερικό χώρο, 13.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες όπου μπορεί να παίξει και να διασκεδάσει όλη η οικογένεια μαζί!

To Attika Carnival Kingdom συνδυάζει τη καρναβαλική ατμόσφαιρα με τα παιχνίδια Λούνα Παρκ καθώς και πολλά παιχνίδια δράσης, δημιουργικά εργαστήρια, disco parties, χορευτικά shows, αναπαραστάσεις εθίμων και μια μοναδική έκπληξη για όλους!

Κάθε μέρα απίθανοι λάτιν και ζούμπα χορευτές, από γνωστές σχολές χορού, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι, μασκότ, ο μοναδικός Σαρλό οδηγούν τις παρελάσεις, μας παραδίδουν μαθήματα χορού  και όλοι μαζί χορεύουμε στους ξέφρενους ρυθμούς της Αποκριάς.

Όσοι μάλιστα βρεθούν στις 21 και 22 Φεβρουαρίου στο Attica Carnival Kingdom θα βιώσουν ένα δρώμενο που έχει τις ρίζες του στις αρχαίες παραδόσεις.

Οι Κουδουνοφόροι του Σοχού, με τα χρωματιστά τεράστια κωνοφόρα καπέλα τους, τα δέρματα των τράγων, τα εκκωφαντικά κουδούνια τους, τις μάσκες και τις γκλίτσες τους, το κέφι τους και τον αυθορμητισμό τους, θα βρεθούν για δυο ημέρες στο Attica Carnival Kingdom μεταφέροντας και παρουσιάζοντας στην Αθήνα, αυτό το πανάρχαιο έθιμο, που κάθε χρόνο, ζουν όσοι βρεθούν τις Απόκριες στο Σοχό.

Ενιαίο εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια

5 ευρώ για γονείς, 12 ευρώ για παιδιά

Παρασκευή –Σάββατο – Κυριακή και Καθαρή Δευτέρα: 10 π.μ. – 10 μ.μ.