Βίντεο: Η Chanel υποκλίνεται στην μαγεία της Ικαρίας

«Ο ήλιος είναι παντού εδώ. Μερικοί το αποκαλούν μυστήριο... Είναι, όμως, απλά η ζωή... Ίσως γι' αυτό οι άνθρωποι εδώ ζουν περισσότερο»

Μ’ ένα ξεχωριστό βίντεο για  την Ελλάδα, η CHANEL λανσάρει το νέο της προϊόν BLUE SERUM (μπλε ορό) στηρίζοντας την επικοινωνιακή της καμπάνια στα συστατικά του και στην προέλευση τους, σύμφωνα με το ikariamag.gr.

Στο βίντεο, πλάνα του οποίου έχουν γυριστεί και στην Ικαρία, αναδεικνύονται οι ομορφιές του φυσικού τοπίου σε συνδυασμό με την ευεργετική επίδραση των φυσικών αγαθών στην ανθρώπινη ζωή. Πλάνα φαίνεται να υπάρχουν και από τα μαστιχόδεντρα της Χίου. Για την Ικαρία πάντως γίνεται λόγος και στην παρουσίαση του προϊόντος στην επίσημη ιστοσελίδα της CHANEL.Χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Ο ήλιος είναι παντού εδώ. Μερικοί το αποκαλούν μυστήριο... Είναι, όμως, απλά η ζωή... Ίσως γι' αυτό οι άνθρωποι εδώ ζουν περισσότερο. Η Ελλάδα είναι όλα αυτά. Και τώρα ένα μέρος τους σας αποκαλύπτεται...»

Εμπνευσμένο από τις Μπλε Ζώνες, τις περιοχές του πλανήτη με μεγαλύτερο δείκτη μακροζωίας αλλά και ευζωίας, η Chanel δημιούργησε αυτό το προϊόν για να δείχνει η επιδερμίδα πιο νέα και υγιής καθώς συνδυάζει 3 αντιοξειδωτικά και αναζωογονιτικά συστατικά που προέρχονται από τις Μπλε Ζώνες.

Στην παρουσίαση του προϊόντος η Chanel κάνει λόγο για τις 4 περιοχές του πλανήτη που έχουν επίσημα ανακηρυχθεί Μπλε Ζώνες: Η Νικόγια στην Κόστα Ρίκα, η Σαρδηνία στην Ιταλία, η Οκινάουα στην Ιαπωνία και η Ικαρία στην Ελλάδα.

Πράσινος καφές από την Κόστα Ρίκα, ελιά από τη Σαρδηνία και σχίνος από την Ελλάδα. Η Chanel επέλεξε 3 απαραίτητα φυσικά συστατικά από τις μπλε ζώνες, απομόνωσε τα πια ισχυρά τους μόρια και εμπλούτισε τον νέο της ορό. εξάγεται πιο ισχυρό μορίων τους να τους φέρει σε επαφή με ορό.