Η μπύρα ζ, υποστηρικτής της 4ης Μπιενάλε της Αθήνας

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 4ης Μπιενάλε της Αθήνας στο παλιό Χρηματιστήριο Αθηνών, στο κτίριο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Υποστηρικτής της σημαντικής αυτής διοργάνωσης τέχνης η μπύρα ζ, η σύγχρονη και ποιοτική ελληνική εναλλακτική πρόταση στην κατηγορία των premium beers.

Ένα event που συγκέντρωσε πάνω από 3.00ο άτομα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα πολιτιστικά δρώμενα καθώς και για το περιεχόμενο της έκθεσης που φέτος επιχειρεί να απαντήσει μέσω των έργων της στο ερώτημα «Και τώρα τι;». Μια δυναμική έναρξη, με τα έργα να δίνουν το ερέθισμα για συζήτηση αναφορικά με τα τεκταινόμενα της χώρας.

Η ζ Hellenic Pilsener Beer «έντυσε» με τη γεύση της αυτή τη μεγάλη και σπουδαία συνάντηση, προσφέροντας την ένταση και τη δροσιά στους παρευρισκόμενους. Η ζ Hellenic Pilsener Beer, προβάλλοντας καλαίσθητα στοιχεία εμπνευσμένα και με αναφορές σε ελληνικές αξίες υψηλής αισθητικής, καταφέρνει να συνδυάσει εξαιρετική ποιότητα και αρμονία γεύσης, προσφέροντας ένα άριστο αποτέλεσμα για μια από τις καλύτερες ελληνικές μπύρες υψηλής ποιότητας.Βασικά στοιχεία διαφοροποίησής της είναι η ποιότητα των υλικών, η διαδικασία παραγωγής και η περιεκτικότητά της σε αλκοόλ, 5.2% vol .

Η συγκεκριμένη μπύρα παράγεται από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και νερό από πηγή του Παρνασσού. Ζύμωση μακράς ωρίμανσης που δίνει στο προϊόν τη μεστή του γεύση και το πλούσιο σώμα του.

Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 5.2% vol, η οποία την διαφοροποιεί από οποιοδήποτε άλλο προϊόν της κατηγορίας της.

Χρώμα: Καστανόξανθο, λαμπερό

Συστατικά: Βύνη, Λυκίσκος, Μαγιά, Μαλτόζη, Νερό

Διατίθεται σε μη επιστρεφόμενη φιάλη.