Pisina: Classic καλοκαιρινή επιλογή

Παρουσίαστη cafe-bar-restaurant

Έχει πισίνα για τις βουτιές σου το πρωί, cocktail για πριν τη δύση, εστιατόριο για το δείπνο σου, και όλα αυτά σε ένα από τα πιο καλοκαιρινά σημεία της πόλης, τη Μαρίνα Ζέας.

Ο χώρος του είναι τεράστιος, πολύπλευρος και με αισθητική που άλλοτε μοιάζει να ξεπήδησε από φουτουριστικό καρέ και άλλοτε παραπέμπει σε στοιχεία της θάλασσας, πάντα με μια μοντέρνα οπτική.

Στην Pisina, ερχόμαστε από το πρωί για μπάνιο και μάλιστα με τα 5 ευρώ της εισόδου μας εξασφαλίζουμε δική μας ξαπλώστρα αλλά και αποδυτήρια και ντους.

Όσο για αργότερα, ο ήλιος δύει και η ώρα για cocktail έχει φτάσει. Τότε συγκεντρωνόμαστε στον χώρο του cocktail bar, στην άκρη του μαγαζιού που σχεδόν γατζώνεται στην άκρη του και μοιάζει να βουτά στα νερά της Μαρίνας Ζέας.

Εδώ απολαμβάνουμε δροσερά cocktail σε γεύσεις που έχουμε συνηθίσει από Porn Star Martini και Bramble ως το κλασικό Zombie αλλά και το πιο ευφάνταστο lemon pie cheesecake martini, ενώ υπάρχει και εντυπωσιακός, μεγάλος χώρος και για φαγητό με πρωταγωνιστές τα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας και προτάσεις σε πάστα, ριζότο, φιλέτα αλλά και ποικιλία ζεστών και κρύων ορεκτικών.

Όσο για το highlight, στην Pisina αξίζει να σημειώσουμε τα γλυκά μιας και εδώ βρίσκεται όλη μέρα εξειδικευμένος πατισιέρ ο οποίος προτείνει νόστιμη μους μασκαρπόνε, cheesecake με φοντάς πικρής σοκολάτας αλλά και παραδοσιακή καρυδόπιτα.

(Μαρίνα Ζέας, τηλ. 210 4511324)