Δύο νέα βραβεία για τη Belvedere Vodka

Η Belvedere Vodka και η Belvedere Black Raspberry κέρδισαν από ένα βραβείο στο “International Spirits Challenge 2013”, έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς στον κλάδο των αλκοολούχων ποτών.

Η διάκριση αυτή σηματοδοτεί μια ακόμη αναγνώριση για την εξαιρετική ποιότητα από έναν από τους πιο έγκυρους και καταξιωμένους διαγωνισμούς αλκοολούχων ποτών στον κόσμο.

Στο διαγωνισμό, πάνω από 50 σεβαστοί και έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου συμμετείχαν σε μια τυφλή γευσιγνωσία των διαφόρων προϊόντων και βαθμολόγησαν με βάση το άρωμα, την εμφάνιση, τη γεύση και το φινίρισμα – με τις Belvedere Vodka και Belvedere Black Raspberry να διακρίνονται για τις επιδόσεις τους στις κατηγορίες που κρίθηκαν.

Η Belvedere Vodka, η super premium βότκα από την Πολωνία, είναι η πρώτη που δημιούργησε νέα πρότυπα τελειότητας και πιστώνεται με τη δημιουργία της luxury κατηγορίας βότκας. Φτιαγμένη από αποκλειστικά ένα και μόνο είδος αγνής σίκαλης (Dankowskie Rye), αναμειγμένη με νερό από την παρθένα πηγή της, το γευστικό προφίλ της Belvedere Vodka είναι χαρακτηριστικά απαλό με μια λεπτή γλυκύτητα και φυσικά λείο, καθαρό τελείωμα.

Το Black Raspberry είναι κομμάτι της βραβευμένης για τη γεύση της συλλογής της BelvedereVodka (η οποία περιλαμβάνει Lemon Tea, Citrus, Pink Grapefruit, and Bloody Mary).

Αναλυτικά οι βραβεύσεις:

ISC Tasting Awards 2013 Awards

Belvedere Vodka: Τρόπαιο

Belvedere Vodka, Black Raspberry: Τρόπαιο

Belvedere Vodka: Χρυσό μετάλλιο

Belvedere Vodka, Black Raspberry: Χρυσόμετάλλιο