Τζιν τόνικ: Μια αγαπημένη συνήθεια γιορτάζει… για 4 εβδομάδες

Στενά συνδεδεμένο με ζεστά καλοκαιρινά βράδια ή και απογεύματα ένα τζιν τόνικ είναι για κάποιους μια σταθερά φανατική συνήθεια, αλλά και για κάποιους άλλους μια τυχαία επιλογή. Ποιος όμως δεν έχει παραγγείλει ένα κάποια στιγμή;

Πρόκειται για ένα cocktail φαινομενικά “απλό”, κάτι που ωστόσο επιβεβαιώνει συχνά τον κανόνα πως η επιτυχία ειδικά στα απλά πράγματα κρύβεται στις λεπτομέρειες.

Κάπως έτσι λοιπόν το σκέφτηκε και η Μέκκα του Τζιν στην Αθήνα, το Gin Joint και αποφάσισε να κάνει τα “απλά” τζιν τόνικ, αφορμή για να τα αναζητάμε ξανά και ξανά.

Έτσι, από τις 2 Ιουνίου και για τέσσερις εβδομάδες, απο Κυριακή εώς Πέμπτη, το Gin Joint μας προσκαλεί στα “Premium Juniper Meetings” κατά τη διάρκεια των οποίων θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να απολαύσουμε 4 διαφορετικά Premium Gin Brands -ένα κάθε εβδομάδα- συνδυασμένα ανάλογα με τα αρωματικά χαρακτηριστικά τους με τα πιο ποιοτικά tonic water της αγοράς, στην τιμή των 5 ευρώ.

Το πρόγραμμα της γευσιγνωσίας έχει ως εξής:

Εβδομάδα πρώτη (2-6 Ιουνίου) Tanqueray 10 με Fentimans Tonic Water

Εβδομάδα δεύτερη (9-13 Ιουνίου) Hendrick's Με Thomas Henry Tonic Water

Εβδομάδα Τρίτη (16-20 Ιουνίου) Beefeater 24 με Fever Tree Indian Tonic Water

Εβδομάδα Τετάρτη (23-27 Ιουνίου) Bloom London Dry με Fever Tree Mediterranean Tonic Water.

Οι λάτρεις του είδους σπεύσατε να γνωρίσετε καινούριες πλευρές του αγαπημένου σας ποτού, όσο για εσάς που ένα τζιν τόνικ δεν αποτελεί την πρώτη σας επιλογή θα έχετε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε στην καλύτερη εκδοχή του!

Γιατί άλλωστε κανένας λάτρης του τζιν τόνικ που σέβεται την επιλογή του δεν θέλει απλώς να το ζητάει ως ποτό, αλλά θέλει να ξέρει και να αναζητά τόσο το τζιν που θα περιέχει, όσο και το τόνικ του.

(Χρήστου Λαδά 1, Πλ. Καρύτση, τηλ. 210 3218646)