Στις 8/5 το Silver Lining μπαίνει στα ποτήρια μας για καλό σκοπό!

Ένα cocktail με μήνυμα μοιράζει ελπίδα & στηρίζει το Άσυλο Ανιάτων

Το Look for the Silver Lining είναι ένα cocktail με ιδέα, αισιόδοξη διάθεση, διαδρομή και όραμα. Είναι το όχημα της Λορέτας Τόσκα, head bartender στο TheoryBar&More, που χάρη στην εμπνευσμένη συνταγή της περιηγήθηκε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και διακρίθηκε στον ελληνικό τελικό του Διαγωνισμού BacardiLegacy. Τώρα ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου στο Βερολίνο.

Εκτός από τη γεμάτη γεύση του, χάρη στην πρωτότυπη σύνθεση του, το Silver Lining έχει ξεχωρίσει για την ιδέα πίσω από τη συνταγή, που δεν είναι άλλη από την αισιοδοξία. Ουδέν κακό αμιγές καλού ή αλλιώς Look for the Silver Lining. Αυτό είναι το σύνθημα με το οποίο η Λορέτα Τόσκα έχτισε μια ολόκληρη καμπάνια γύρω από το ποτό και λίγο πριν τον τελευταίο προορισμό της συναρπαστικής αυτής διαδρομής, που έγινε viral, μας καλεί να μεταδώσουμε κι εμείς με τη σειρά μας αυτό το μήνυμα αισιοδοξίας.

Τη Δευτέρα, 8 Μαΐου, το Silver Lining προσκαλεί τους cocktail lovers για καλό σκοπό. Η εμπνεύστρια του θα σερβίρει το cocktail της στο Room των The Clumsies, περιτριγυρισμένη από έργα εμπνευσμένα από το μήνυμα του Silver Lining. Οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν ειδικά για τη βραδιά είναι οι Χαρίτων Μπεκιάρης, Ελεωνόρα Τόσκα, Theome και Γιώργος Αλέξανδρος Παπατσίμπας.

Παράλληλα, 16 διαφορετικά bars της Αθήνας θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση, δημιουργώντας ένα δίκτυο καλής θέλησης και σερβίροντας το Silver Lining, ειδικά για την περίσταση. Έτσι, για τη μέρα εκείνη, με κάθε SilverLining που θα παραγγείλετε, τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του Ασύλου Ανιάτων.

Τα 16 bars που θα συμμετάσχουν είναι:

9Βητα

A for Athens

Boogie Bar

Borsalino

CV Distiller

Gin Joint

Holy Spirit

Noel

Odori Vermuteria di Atene

Six Dogs

Spoiled

The Bank Job

The Clumsies

Theory Βar & Μore

Upupa Epops

White Monkey

Περισσότερες πληροφορίες  https://www.facebook.com/silverliningcocktail/