Το Ballantine’s μπαίνει… σε βαλίτσα

Αυτές τις γιορτές το Ballantine’s δημιούργησε τη συλλεκτική έκδοση “Briefcase Story Edition”, μια ξεχωριστή συσκευασία-βαλίτσα για το εμβληματικό αυτό σκωτσέζικο whisky, που «περικλείει» με τον καλύτερο τρόπο την πορεία αυτού του μοναδικού ποτού στο χρόνο.

Η νέα συσκευασία ‘The Briefcase Story Edition’ αναδεικνύει τη μοναδικότητα της φιάλης του Ballantine’s Finest και του ξεχωριστού τετράγωνου μπουκαλιού του, κάνοντάς το το καλύτερο δώρο για όσους ξέρουν να εκτιμούν την ποιότητα!

Το τετράγωνο σχήμα του μπουκαλιού του Ballantine’s ήταν ανέκαθεν ξεχωριστό και χαρακτηριστικό. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι το μπουκάλι του Ballantine’s είχε το κατάλληλο σχήμα για να τοποθετείται σε βαλίτσες την εποχή της Ποτοαπαγόρευσης στην Αμερική, προκειμένου να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα. Άλλοι αναφέρουν ότι το τετράγωνο σχήμα του ήταν κατάλληλο για την τοποθέτηση δύο Ballantine’s σε μια θήκη, με στόχο την ιδανική παρουσίαση σε υποψήφιους πελάτες.

Όποια κι αν είναι η αλήθεια πίσω από το ξεχωριστό αυτό σχήμα, κοιτάζοντας κάποιος αυτό το ξεχωριστό μπουκάλι για ένα πράγμα είναι σίγουρο: περικλείει ένα από τα καλύτερα blends σκωτσέζικου ουίσκι στον κόσμο.