Συλλεκτικό, Λονδρέζικο και Beefeater!

Διαθέσιμη σε 26 χώρες παγκοσμίως, η συλλεκτική φιάλη Beefeater - Spirit of London συνδυάζει την αύρα του Λονδίνου με το εκκεντρικό, μοντέρνο στυλ της βρετανικής πρωτεύουσας, ενώ παράλληλα υπογραμμίζει τη θέση του Beefeater στην κατηγορία του, ως το πιο πολυβραβευμένο gin παγκοσμίως.

Η εντυπωσιακή φιάλη μαγνητίζει το βλέμμα χάρη στη σημαία Union Jack, που αγκαλιάζει όλο το μπουκάλι. Το σήμα κατατεθέν της μάρκας, οι περίφημοι Yeomen – φρουροί του Πύργου του Λονδίνου, γνωστοί παγκοσμίως και ως Beefeaters - αντιπροσωπεύονται από ένα cut-out περίγραμμα της χαρακτηριστικής φιγούρας τους, παραμένοντας το εμβληματικό στοιχείο αυτού του συλλεκτικού Beefeater London Dry Gin.

Η σχεδίαση της συλλεκτικής φιάλης Beefeater - Spirit of London ενσωματώνει επίσης τη βραβευμένη παγκόσμια καμπάνια “MyLondon”, με την εικόνα του Λονδρέζου Justin O’ Shea να δεσπόζει μέσα από το περίγραμμα του Yeoman, προβάλλοντας έτσι τη μάρκα ως ένα αντιπροσωπευτικό σύμβολο του σύγχρονου Λονδίνου που έχει όμως μακρά και πλούσια κληρονομιά.

Η συλλεκτική φιάλη Beefeater - Spirit of London περιέχει το γνωστό και πολυβραβευμένο Beefeater London Dry Gin, με περιεκτικότητα σε αλκοόλ 40% και είναι διαθέσιμη στη συσκευασία των 700ml, αποκλειστικά σε επιλεγμένα καταστήματα της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος.