Το Johnnie Walker αναζητά το επόμενο rising star

Κορυφαίες διασημότητες από όλο τον κόσμο συγκεντρώθηκαν στο λαμπερό πάρτι του Vanity Fair, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Στη μαγευτική εκδήλωση, ο παγκοσμίου φήμης φωτογράφος Rankin και το Johnnie Walker Gold Label Reserve ένωσαν τις δυνάμεις τους, στην απόλυτη αναζήτηση για τη νέα γενιά από ανερχόμενα αστέρια.

Στο πλαίσιο της νέας αυτής πρωτότυπης ενέργειας του Johnnie Walker Gold Label Reserve, καλεσμένος από την Ελλάδα, ο Μάνος Γαβράς έδωσε το παρών στο ξενοδοχείο Westin Europa and Regina, για να παρακολουθήσει μια αποκλειστική έκθεση, στην οποία παρουσιαστήκαν οι εμβληματικές δουλειές του RANKIN. Για μία μόνο νύχτα, η έκθεση αυτή παρουσίασε θρυλικές στιγμές τόσο από τα ταλέντα του χθες όσο και του σήμερα από τον κόσμο του κινηματογράφου, και σηματοδότησε την έναρξη της αναζήτησης του JOHNNIE WALKER για το νέο ανερχόμενο “star” στην Ευρώπη.

Το σκοτσέζικο ουίσκι που είναι συνώνυμο της γιορτής, σε συνεργασία με τον RANKIN δημιούργησαν το απόλυτο photobooth, στο οποίο καλούνται να φωτογραφηθούν ταλαντούχα άτομα και να κερδίσουν ένα χρηματικό έπαθλο. Ο νικητής, που θα επιλεγεί από τον RANKIN, θα έχει τη δυνατότητα να μοιραστεί τις δικές του στιγμές γιορτής, καθώς θα πρωταγωνιστήσει στην online καμπάνια του Johnnie Walker Gold Label Reserve για το 2015. Τα αποκαλυπτήρια του photobooth, έγιναν από τον Rankin το βράδυ της λαμπερής εκδήλωσης, και σηματοδότησαν την έναρξη της πορείας του σε μια σειρά εκδηλώσεων σε όλη την Ευρώπη, που θα διαρκέσει έξι μήνες.

Ο Rankin, δήλωσε: «Όλα αυτά τα χρόνια, είχα την τύχη να φωτογραφίσω πολλές διασημότητες στην πορεία τους προς την κορυφή και την διεθνή φήμη. Τώρα, σε συνεργασία με το Johnnie Walker Gold Label Reserve, αναζητώ μια νέα γενιά από ανερχόμενα αστέρια, που ενσαρκώνουν το πνεύμα και το πάθος που χρειάζεται κανείς για να πετύχει και να κατακτήσει τους στόχους του. Αφήνοντας την φωτογραφική μηχανή μου στην άκρη, σχεδίασα ένα photobooth το οποίο αποτελεί ένα νέο και διαφορετικό τρόπο λήψεων για μένα. Είναι κάτι που πάντα ήθελα να κάνω. Μέσα από ειδικές διεργασίες και φωτισμούς, θα απαθανατίσω τις εορταστικές στιγμές των σημερινών ανερχόμενων αστεριών. Είμαι πραγματικά ανυπόμονος να δω τα αποτελέσματα».

Εκπροσωπώντας τη χώρα μας στο εορτασμό, ο Μάνος Γαβράς δήλωσε: «Η πορεία προς την αναγνώριση είναι μια διαρκής διαδικασία για έναν καλλιτέχνη που απαιτεί να κάνεις ένα βήμα τη φορά προς τον στόχο σου,με σύνεση και προσοχή. Είναι ένα υπέροχο ταξίδι που κάθε μικρή ή μεγάλη επιτυχία μένει χαραγμένη στη μνήμη σου και σου δίνει δύναμη να προχωρήσεις, ενώ κάθε εμπόδιο μια αφορμή για να προσπαθήσεις περισσότερο. Είναι κάποιες στιγμές που η ευκαιρία είναι μπροστά σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την αρπάξεις! Μια τέτοια ευκαιρία δίνει το JohnnieWalkerGoldLabelReserve σε συνεργασία με τον παγκοσμίου φήμης φωτογράφο Ranikin με το photobooth που θα κάνει το γύρω της Ευρώπης, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να συμμετέχουν στον διαγωνισμό και στον καλύτερο να κερδίσει.»

Το πολυτελές photobooth θα τοποθετηθεί σε μπαρ, club και σε εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν ανά την Ελλάδα από τα τέλη Οκτωβρίου έως και τα μέσα Δεκεμβρίου.