Design βράβευση για την σειρά οίνων Bianco Nero

Η σειρά αφρωδών και ήρεμων οίνων BiancoNero της οινοποιίας ΤΣΙΛΙΛΗ απέσπασε πρόσφατα το διεθνές βραβείο σχεδιασμού Red Dot Design Award 2013, στο πλαίσιο του φετινού διαγωνισμού Red Dot.

Οι ξεχωριστές και ιδιαίτερες φιάλες της σειράς BiancoNero διακρίθηκαν στη κατηγορία Product Design. Το σχεδιασμό της συσκευασίας των οίνων πραγματοποίησε η ομάδα K2 Design. Το βραβείο παρέλαβε η Iωάννα Τσιλιλή στην ετήσια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο.

Η BiancoNero είναι μία νέα σειρά οίνων με απόλυτα νεανική διάθεση. Πρεσβεύοντας σθεναρά πως «τίποτα στη ζωή δεν είναι ασπρόμαυρο!» οι φιάλες της σειράς BiancoNero αποτελούν τον καμβά για το χρώμα που θέλει ο καθένας να δώσει στη στιγμή του ενώ η γεύση του κρασιού αποθεώνει τις αισθήσεις και απογειώνει την απόλαυση. Η σειρά αποτελείται από πέντε διαφορετικούς οίνους, καλά… φυλαγμένους σε πέντε ξεχωριστές συσκευασίες που συναρπάζουν το βλέμμα και αποσπούν σημαντικές βραβεύσεις!

Τα Διεθνή Βραβεία Σχεδίασης “Red Dot Design” αποτελούν έναν από τους πιο εμβληματικούς διαγωνισμούς design παγκοσμίως. Οι συμμετοχές αξιολογούνται από την κριτική επιτροπή βάση της πρωτοπορίας, των λειτουργιών, της ποιότητας, της εργονομίας και της φιλικότητά τους τους προς το περιβάλλον. Τα βραβεία «Red Dot Design» πραγματοποιούνται από το Design Zentrum της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, ένα από τα παλαιότερα και πιο φημισμένα ιδρύματα σχεδιασμού στην Ευρώπη.