Label 5: Το Premium σκωτσέζικο ουίσκι, ήρθε και στην Ελλάδα

Ελένη Νικολούλια

Το Label 5 δεν είναι ένα νέο προϊόν.

Πρόκειται για ένα σκωτσέζικο whisky, το οποίο έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα στις αγορές του εξωτερικού, ενώ παράλληλα πρόκειται και για το 2ο πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο προϊόν τα τελευταία τέσσερα χρόνια παγκοσμίως.

Ο Premium χαρακτήρας του έχει ήδη ταξιδέψει σε περισσότερες από 100 χώρες του εξωτερικού και οι πωλήσεις του ξεπερνούν τις 32 εκατομμύρια φιάλες ετησίως.

Λαμπερό και χρυσό χρώμα, λεπτή γεύση, το Label 5 απεικονίζει στον αριθμό 5, τόσο τις 5 αισθήσεις οι οποίες ενεργοποιούνται για να το απολαύσουμε, όσο και τις 5 Ηπείρους όπου διαπρέπει στις πόλεις όλου του Κόσμου.

Το λανσάρισμά του στην Ελληνική αγορά, δεν θα μπορούσε παρά να συνδεθεί και αυτό με ένα παιχνίδι 5 αισθήσεων. Η επίσημη παρουσίασή του έγινε στο θέατρο Badminton στα πλαίσια της έκθεσης Dialogue in the Dark, και έτσι στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της εγκατάστασης, ξεναγηθήκαμε σ’ έναν κόσμο χωρίς φως, βασιζόμενοι μόνο στους ήχους, τη θερμοκρασία και την αφή, αλλά κυρίως στους οδηγούς με προβλήματα όρασης, οι οποίοι έγιναν τα μάτια μας για μία ολόκληρη ώρα.

Ενεργοποιώντας αρχικά τις 4 από τις 5 αισθήσεις μας, ακούσαμε, μυρίσαμε, αγγίξαμε και γευτήκαμε το Label 5, μέσα από μια πλήρη «Sense 5» πρωτόγνωρη εμπειρία.

Το ταξίδι μας στη Σκωτία, το πέρασμά μας από τη Νέα Υόρκη, η κατάληξή μας σε ένα μπαρ όπου δοκιμάσαμε το Label 5, και στο τέλος η “αποκάλυψη” του προϊόντος στο φως ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία αλλά και μια έξυπνη ιδέα για να αντιληφθούμε άμεσα με όλες μας τελικά τις αισθήσεις την ιδιαιτερότητα του προϊόντος.

Το Label 5 είναι ένα νέο για την ελληνική αγορά Premium Σκωτσέζικο ουίσκι, το οποίο αντιπροσωπεύει και διανέμει στην Ελλάδα η Β.Σ. Καρούλιας.

Γευσιγνωστικά χαρακτηριστικά:

Όψη: Λαμπερό χρυσό

Μύτη: Καπνός και ελαφριά τύρφη με φίνες νότες από φρούτα και ζύμες

Στόμα: Πολύ ευχάριστο και ισορροπημένο blend, με μια ελαφριά αίσθηση καπνού

Επίγευση: Μακριά και απαλή με νότες ξύλου