Dude bar, για ποτό σε ένα από τα πιο καθαρόαιμα bar της Αθήνας

Παρεΐστικο, με χαρακτήρα και άποψη, ιδανική επιλογή για ξενύχτια με τους φίλους

Έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού ως το απόλυτο bar για ποτό με τους φίλους στο κέντρο της πόλης. Και όχι άδικα, καθώς το φιλικό περιβάλλον και η παρεΐστικη ατμόσφαιρα δεν σου αφήνουν άλλα περιθώρια επιλογής και σε μετατρέπουν σε αμετανόητο fan του από την πρώτη φορά που θα το επισκεφτείς.

Ο λόγος φυσικά, για το Dude bar, το cafe- bar στον πεζόδρομο της Καλαμιώτου, που αν και λειτουργεί από το μεσημέρι σερβίροντας καφέ, δείχνει ιδιαίτερη "αδυναμία" στα βράδια τα οποία αποτελούν και το δυνατό χαρτί του.

Έτσι, την ημέρα θα το προτιμήσετε για έναν χαλαρό καφέ ή ένα break από το shopping, ενώ το βράδυ για ποτό και χορό με τους φίλους σας μέχρι πρωίας. Το The Dude είναι από εκείνα τα μπαράκια που έχουν χαρακτήρα και ένταση, ξενυχτάνε πολύ (και αυτό είναι που μας αρέσει περισσότερο) και καθιερώνονται ως στέκια από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Στις μουσικές επιλογές σε καθημερινή βάση συναντάμε dj πίσω από τα decks να δίνει το ρυθμό με funk και ροκ, κυρίως, κομμάτια.

Πληροφορίες

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: 14.00- 06.00

Τιμές: 2,80 ευρώ (cappuccino), 7 ευρώ (ποτό), από 8,50 ευρώ (cocktail)

Καλαμιώτου 14, Αθήνα

Τηλ. 210 3227130, 6977 805875

Fb page: The DUDE Bar

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"