Details, ένα στέκι για όλους στο Χαλάνδρι

Ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας στον πεζόδρομο της Ηρακλείου

Αν αναζητάτε ένα νεανικό στέκι, γεμάτο όλη μέρα με κόσμο σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία του Χαλανδρίου, τότε το Details Cafe, στον πεζόδρομο της Ηρακλείου, θα μετατραπεί σε αγαπημένο meeting point.

Ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, σας περιμένει από το πρωί μέχρι το βράδυ στον μοντέρνας αισθητικής χώρο του για να πιείτε τον καφέ κάνοντας κους-κους με την παρέα σας, να απολαύσετε μια λαχταριστή βάφλα με σοκολάτα και φρέσκα φρούτα ή να χαλαρώσετε με ένα ποτό ή κάποιο cocktail το βράδυ στα τραπέζια στον πεζόδρομο.

Το Details, μάλιστα, από το 2015 έχει αναβαθμίσει την κουζίνα του, κάτι που το καθιστά ιδανικό ακόμη και για ένα lunch ή shopping break. Ανάμεσα στις περιζήτητες προτάσεις του καταλόγου τα ζουμερά burgers –διαθέτει και veggie εκδοχές–, οι δροσερές σαλάτες, τα ζυμαρικά με τις εμπνευσμένες σάλτσες αλλά και η πίτσα.

Tip: Στα highlights της διακόσμησης ο εντυπωσιακός τοίχος με το ενυδρείο, που, αδιαμφισβήτητα, κεντρίζει τα βλέμματα όλων!

Info

Ωράριο λειτουργίας: Κυριακή- Πέμπτη: 10.00-03.00, Παρασκευή- Σάββατο: 10.00-04.00

Τιμές: 3,60 ευρώ/ cappuccino, 7 ευρώ/ ποτό, από 8 ευρώ/ cocktail

Ηρακλείου 6Α, Χαλάνδρι

Τηλ. 210 6840707

Fb page: Details Cafe

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"