Sixteen Bar, all day σταθερή αξία στο Χαλάνδρι

Ένα από τα στέκια που πάντα θα επιλέγουμε για την διασκέδασή μας στην περιοχή

Μπορεί στην ολοένα και πιο περιζήτητη –σε ό,τι αφορά τη διασκέδαση– περιοχή του Χαλανδρίου τα cafe-bars να ξεπετάγονται σαν μανιτάρια, ωστόσο κάποια ξεχωρίζουν από την πρώτη στιγμή. Ένα από αυτά είναι το Sixteen Bar.

Με φιλοσοφία του το "Keep it simple", παραδίδει μαθήματα απλότητας και επιβεβαιώνει τον κανόνα που θέλει το καλό πράγμα να γίνεται αβίαστα! Εδώ, λοιπόν, δεν υπάρχουν ντιζαϊνιές και φανφάρες, δεν θα κεντρίσουν την προσοχή σας πολυτελείς λεπτομέρειες, ούτε θα έρθετε αντιμέτωποι με "ψαγμένους" καταλόγους. Δεν υποδύεται τίποτα στημένο και "πολυφορεμένο".

Το Sixteen ήρθε για να σας θυμίσει με την πολυμορφία και την αυθεντικότητά του πώς να διατηρείτε την απλότητα των sweet sixteen και στη διασκέδασή σας!

Στη καρδιά του Χαλανδρίου, εκεί που ο παλμός της πόλης και της αγοράς χτυπάει δυνατά, η μουσική του ακούγεται σαν μελωδία που ντύνει όμορφα την καθημερινότητά σας. Το σημείο που βρίσκεται, μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο, είναι ιδανικό για ένα διάλειμμα από τις αγορές ή για μια βραδιά με έντονους ρυθμούς σε ένα στέκι όπου όλοι γίνονται μια παρέα.

Το Sixteen είναι ένα μαγαζί ζεστό και απλό, με service φιλικό, που θα σας κάνει να χαμογελάτε και να ξεκινάτε με τον πιο όμορφο τρόπο την ημέρα/νύχτα σας.

Θα ακούσετε μουσικές που θα σας κάνουν να κουνιέστε ρυθμικά –ακόμη κι αν είστε από τους ντροπαλούς που δεν χορεύουν, εδώ δεν θα αντισταθείτε!– με επιλογές που δεν παίζει κανένα άλλο μαγαζί της περιοχής (ο dj παίζει από rock, funky, soul έως mainstream ξένες επιτυχίες).

Θα δείτε κόσμο (μεταξύ 25-45) που ξέρει να περνά καλά με την παρέα του και να διασκεδάζει αυθεντικά. Θα πιείτε καθαρά ποτά και cocktails σε συνταγές των barmen του μαγαζιού και όλα αυτά σε value for money τιμές.

Με άλλα λόγια, αν το ζητούμενο είναι να περνάτε όμορφα κι απλά, αυτό το μαγαζί θα γίνει το στέκι σας!

Tip: Ξεχωρίζει για τις ασυναγώνιστες τιμές και την ειλικρινή του ταυτότητα. Στα συν τα επιτυχημένα events που διοργανώνει ανά διαστήματα.

Info

Καθημερινά: 08.00-αργά

Πλάτωνος 16, Χαλάνδρι

Τηλ. 210 6801616

https://www.facebook.com/pages/Sixteen-Bar/378892878884014?ref=ts&fref=ts

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"