Tramp, ένα all day στέκι στο Γκάζι

Μία από τις πιο όμορφες ταράτσες στο Γκάζι, είναι εκείνη του Tramp, του all day cafe-bar πάνω ακριβώς στην πλατεία της φημισμένης πιάτσας. Με εκπληκτική θέα στην Τεχνόπολις, και όχι μόνο, σας καλεί για άκρως καλοκαιρινές νύχτες με lounge χαρακτήρα, σε ένα περιβάλλον ατμοσφαιρικό και προσεγμένο.

Σίγουρα θα σας κερδίσει τόσο με την cozy ατμόσφαιρα και τη φιλική εξυπηρέτηση, όσο και με την παρεΐστικη διάθεση και το νεανικό κοινό που το επιλέγει για την ενημερωμένη και δυνατή μπάρα του.

Το πρωί θα το επιλέξετε για ένα χαλαρό καφέ –η έμφαση στην ποιότητα και τη γεύση του είναι ευδιάκριτη– ενώ το βράδυ μετατρέπεται σε cocktail bar-club με μουσική υπόκρουση house, r'n'b, tram και EDM ήχους (κυρίως Παρασκευή και Σάββατο). Μην χάσετε κάθε Τρίτη και Κυριακή τα live latin events και κάθε Τετάρτη τις live rock βραδιές.

Στα συν το γεγονός ότι πλέον μπορούμε να επιλέξουμε το Tramp και για γευστικό break καθώς έχει προσθέσει στον κατάλογό του ιταλική πίτσα με λεπτή και τραγανή ζύμη, ψημένη σε φούρνο με πέτρα, καθώς και δροσερές σαλάτες.

Tip: Ενημερωθείτε από την επίσημη σελίδα του Tramp στο fb για τις μέρες και ώρες των εκάστοτε ειδικών προσφορών.

Info:
Καθημερινά: από τις 11.00
Τιμές: 3,50 ευρώ (cappuccino), 8 ευρώ (ποτό), από 9 ευρώ (cocktail)

Βουτάδων 36 & Τριπτολέμου, Γκάζι
Τηλ. 210 3426345
[email protected]
www.facebook.com/Tramp.Gazi?rf=189549241095684

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"