Μας χαρίσανε… την ώρα!

Πριν από λίγες μέρες αυτό που βίωσα ομολογώ πως ήταν κάτι το εντελώς διαφορετικό μιας και ανακοινώθηκε μια πραγματικά... παράξενη συμφωνία.

 

Η “ώρα 8 το βράδυ” λέει, αγοράστηκε από το Pimm's!

Φυσικά μου πήρε ώρα να καταλάβω τι σημαίνει αυτό, μου πήρε ακόμη περισσότερη να αναλύσω στο μυαλό μου τι μπορεί να είναι το International Association for Quality Time που “επικύρωσε” την συμφωνία, με μπέρδεψε ακόμη πιο πολύ το γεγονός ότι ήρθαν μέχρι και παγκόσμια μέσα στην Αθήνα για να καλύψουν το γεγονός.

Το Pimm’s αγοράζει την ώρα 8 το βράδυ και την προσφέρει στους Έλληνες!

Αυτή ήταν η είδηση και κάπως έτσι το “πλάνο” ανακοινώθηκε εξηγώντας μας πως πρόκειται για μία διαφορετική συμφωνία μεταξύ του Pimm's και του IAQT, στην οποία συμμετείχαν και εντεταλμένοι πράκτορες του Pimm's που από τώρα και στο εξής είναι οι νέοι ιδιοκτήτες της ώρας 8 το βράδυ την οποία προσφέρουν στους Έλληνες.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά δεν ξέρω, σίγουρα όμως αν το δούμε χιουμοριστικά και αισιόδοξα θα μπορούσα να πω πως η συγκεκριμένη καμπάνια έρχεται για να μας υπενθυμίσει πως όλα αγοράζονται. Όλα, εκτός από τον ελεύθερο χρόνο μας.

Κι αν αυτήν την αλήθεια την κατανοήσουμε πλήρως, θα καταλήξουμε σε κάτι σαν το "μανιφέστο" που παρουσιάστηκε στα πλαίσια της συμφωνίας. Ένα μανιφέστο το οποίο όλοι υπογράψαμε πολύ απλά γιατί... συμφωνούμε!

- Στις 8 το βράδυ σταματάμε να ανησυχούμε για όλα.

- Στις 8 το βράδυ αντικαθιστούμε τις ειδήσεις με... λεμόνια και την τηλεόραση με τους πιο αγαπημένους μας φίλους.

- Στις 8 το βράδυ σταματάμε ό, τι κάνουμε και πίνουμε Pimm's και Pimm's Fizz!

Με ακόμα πιο απλά λόγια, πλέον στις 8 το βράδυ απολαμβάνουμε ένα Pimm’s Fizz δηλαδή σε ποτήρι ή κανάτα το οποίο θα φτιάχνουμε μόνοι μας κάπως έτσι...

Ποτήρι (330ml)

70ml PIMM’S

70ml lemon lime soda

1 φέτα λεμόνι, 1 φέτα αγγούρι

Γέμισμα ποτηριού με πάγο

Κανάτα (1L)

280ml PIMM’S

280ml lemon lime soda

4 φέτες λεμόνι, 4 φέτες αγγούρι

Πάγος μέχρι τη μέση της κανάτας