Οι ερωτικές σειρές του Netflix που κάνουν θραύση

Οι ερωτικές σειρές του Netflix που κάνουν θραύση

Εξελίξεις, ανατροπές και μυστήριο

Είναι γεγονός ότι το Netflix έχει ταινίες και σειρές για κάθε γούστο. Από περιπέτειες και κωμωδίες μέχρι δράματος και κοινωνικές. Μια κατηγορία που έχει φανατικό κοινό είναι οι ερωτικές σειρές του καναλιού. Και δεν είναι λίγες! Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα ανάλογα με την υπόθεση που ενδιαφέρει τον καθένα γύρω από την οποία εκτυλίσσονται ερωτικές σχέσεις, μυστήρια και αποκαλύψεις.

Μπορείς να διαλέξεις ποια από αυτές που κάνουν θραύση σε εμπνέει και να ξεκινήσεις την προβολή τους. Κάποιες από αυτές έχουν και αρκετά επεισόδια...

You

Όλα περιστρέφονται γύρω από έναν γοητευτικό και εμμονικό νεαρό ο οποίος κάνει τα πάντα για να μπει στις ζωές των ανθρώπων που του κινούν το ενδιαφέρον.

Πρωταγωνιστούν: Πεν Μπάτζλεϊ, Ελίζαμπεθ Λέιλ, Βικτόρια Πεντρέτι

Ο Γυμνός Σκηνοθέτης

Μια ιαπωνική τηλεοπτική σειρά που εκτυλίσσεται τη δεκαετία του '80. Πρωταγωνιστής ένας άνδρας, ο Τόρου Μουράνισι ο οποίος υπερπηδά κάθε εμπόδιο και φέρνει την επανάσταση.

Πρωταγωνιστούν: Τακαγιούκι Γιαμάντα, Σινοσούκε Μιτσουσίμα, Τετσούτζι Ταμαγιάμα

Βαλέρια

Η Βαλέρια είναι μια χωρισμένη συγγραφέας η οποία βρίσκει στήριξη στις τρεις κολλητές της. Η σειρά είναι βασισμένη στα μυθιστορήματα της Ελίσαμπετ Μπεναβέντ.

Πρωταγωνιστούν: Ντιάνα Γκόμεζ, Σίλμα Λόπεζ, Πάουλα Μάλια

Gypsy

Η Τζιν Χόλγουεϊ είναι μια ψυχολόγος η οποία αναπτύσσει πολύ στενές έως και επικίνδυνες σχέσεις με τους ανθρώπους στη ζωή των ασθενών της. Πρόκειται για μια σειρά - ψυχολογικό θρίλερ.

Πρωταγωνιστούν: Ναόμι Γουότς, Μπίλι Κράνταπ, Σόφι Κούκσον

Τρία Μέτρα πάνω από τον Ουρανό

Η σειρά βασίζεται στη ζωή δύο νέων νέοι από πολύ διαφορετικούς κόσμους οι οποίοι ερωτεύονται στη διάρκεια ενός καλοκαιριού στην Αδριατική Ακτή της Ιταλίας. Εμπνευσμένο από τη σειρά βιβλίων του Φεντερίκο Μότσια.

Πρωταγωνιστούν: Κόκο Ρεμπέκα Εντογκάμε, Λουντοβίκο

Σκοτεινή Επιθυμία

Η μεξικάνικη αυτή σειρά έχει πρωταγωνίστρια την Άλμα. Είναι μια παντρεμένη γυναίκα η οποία περνά ένα μοιραίο σαββατοκύριακο εκτός σπιτιού που ξεχειλίζει με πάθος. Ένα τραγικό τέλος την κάνει να αναρωτηθεί ποιος πραγματικά είναι δίπλα της.

Πρωταγωνιστούν: Μάιτε Περόνι, Έρικ Χάιζερ, Αλεχάντρο Σπέιτζερ