Με νέο Thor, Μπραντ Πιτ και Χαβιέ Μπαρδέμ στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα

Πρεμιέρες για όλα τα γούστα

Ο Συνήγορος

«Αν ως φίλο σου ορίζεις κάποιον που θα πέθαινε για σένα, τότε λυπάμαι αλλά δεν έχεις φίλους!» Αναρωτιέσαι ποιος να είναι ο λόγος που μπλέκουν οι Μάικλ Φασμπέντερ, Χαβιέ Μπαρδέμ, Μπράντ Πιτ, Πενέλοπε Κρουζ και Κάμερον Ντίαζ σε μια εκρηκτική ιστορία παρανομίας και ναρκωτικών;

Ένας από τους πιο σημαντικούς σκηνοθέτες όλων των εποχών, ο Ρίντλει Σκότ ενώνει τις δυνάμεις του με τον βραβευμένο με Πούλιτζερ, συγγραφέα Κόρμαν ΜακΚάρθι (Καμιά Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους), και χρησιμοποιεί ορισμένα από τα σημαντικότερα ονόματα του παγκόσμιου κινηματογράφου, με σκοπό να στήσει ένα παθιασμένο κινηματογραφικό θρίλερ γεμάτο ένταση και αλλόκοτα εφιαλτικό χιούμορ.

Thor 2

Απέναντι σε ένα εχθρό που ο Όντιν και η Άσγκααρντ δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν, ο Thor θα πρέπει να κάνει το πιο μεγάλο του ταξίδι, να ξανασυναντήσει την Τζέιν Φόστερ αλλά και να θυσιάσει τα πάντα για να μας σώσει. Μάλιστα, θα πρέπει να ζητήσει τη βοήθεια και ενός... απρόσμενου συμμάχου!

Ψάχνοντας τον Sugarman

Η πολυβραβευμένη ταινία-φαινόμενο, που ξαφνιάζει και συγκινεί το κοινό σε όλες τις χώρες που προβλήθηκε, μας οδηγεί να ανακαλύψουμε τον πιο άγνωστο-διάσημο μουσικό στον κόσμο, τον Σίξτο Ροντρίγκεζ, εκτοξεύοντας την καριέρα του χαρισματικού καλλιτέχνη, ο οποίος σήμερα στα 70 του χρόνια, δίνει την μια συναυλία μετά την άλλη.

H απεργία

Κατά τη διάρκεια της τσαρικής κυριαρχίας στην Ρωσία, οι εργαζόμενοι ενός εργοστασίου είναι εν βρασμώ, προς κήρυξη μεγάλης απεργίας. Οι εργοδότες τους στέλνουν κατασκόπους δικούς τους και της κυβέρνησης, για να δουν τί μπορεί να κάνουν.