Thor 2: Ο Σκοτεινός Κόσμος, στους κινηματογράφους

Στον απόηχο των υπέρ-επιτυχημένων Εκδικητών, αλλά και της πρώτης ταινίας του θρυλικού ήρωα της Marvel, Thor, το πολυαναμενόμενο sequel φιλοδοξεί να παρουσιάσει ένα ακόμα φαντασμαγορικό θέαμα με σκηνοθέτη τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από την τηλεοπτική εποποιία του “Game of Thrones”, τον Alan Taylor.

Στο “Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος” πρωταγωνιστεί και πάλι ο λαμπερός Chris Hemsworth, ενώ οι Idris Elba (Prometheus), Anthony Hopkins (Hannibal) και Natalie Portman (Black Swan) συμπληρώνουν επάξια το πρωτοκλασάτο cast. Η επιστροφή του Thor σκοπεύει να εμβαθύνει ακόμα περισσότερο στον πλούσιο κόσμο της σκανδιναβικής μυθολογίας, συστήνοντας στο κοινό νέες, ανεξερεύνητες απειλές.

Σύνοψη:

Ο Thor (ChrisHemsworth) παλεύει να σώσει τη Γη και τους Εννέα Κόσμους από ένα μυστηριώδη εχθρό που υπάρχει πριν από το ίδιο το σύμπαν, καθώς μια αρχαία φυλή με αρχηγό τον εκδικητικό Malekith (ChristopherEccleston) σκοπεύει να βυθίσει τα πάντα στο σκοτάδι. Αντιμέτωπος με έναν εχθρό που ούτε ο βασιλιάς Odin (AnthonyHopkins), ούτε ο κόσμος του Asgard μπορούν να αντέξουν, ο Thor καλείται να ξεκινήσει το πιο επικίνδυνο και προσωπικό μέχρι τώρα ταξίδι του. Αυτό που θα τον επανασυνδέσει με την JaneFoster (NataliePortman) και θα τον αναγκάσει να θυσιάσει το πάντα, για να σώσει τους άλλους.

Από 21 Noεμβρίου στους κινηματογράφους και σε 3D.

Ακολουθεί το trailer: