Εντυπωσιακό το welcome party του αγώνα

Το βράδυ πριν την επίσημη έναρξη των αγώνων του Spetses Classic Yacht Race 2013 δεν θα μπορούσε παρά να είναι τόσο φαντασμαγορικό όσο και η ίδια η διοργάνωση.

Στους αρχοντικούς χώρους του Poseidonion Grand Hotel, η Chivas ως Χρυσός Χορηγός, φρόντισε μέσα από τα 3 της συνολικά bars να προσδώσει αέρα μεθυστικό στην πανέμορφη βεράντα αλλά και στους επιβλητικούς εσωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου.

Αθλητές και media, διοργανωτές και φίλοι του Spetses Classic Yacht Race 2013, φορώντας το πιο λαμπερό τους χαμόγελο καλωσόρισαν την έναρξη των φετινών αγώνων σε ένα party που διήρκησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Live νότες από jazz, καλοκαιρινές εμφανίσεις, λαμπερά χαμόγελα, όλα συνωμότησαν ώστε η βραδιά να αποπνέει έναν αέρα αισιοδοξίας, όπως άλλωστε αρμόζει στην γενικότερη διοργάνωση.

Πρωταγωνιστές της βραδιάς, δεν ήταν άλλοι από τα Chivas 12 και 18 ετών. Στην πρώτη περίπτωση οι 7 bartenders του χώρου, ντυμένοι αυστηρά στα μαύρα πρότειναν το βαμμένο στα κόκκινα του πάθους Skipper’s Spirit με Chivas Regal 12 ετών, Crème de Cassis, χυμό lime και γαργαλιστική ginger beer, αλλά και το καλοκαιρινό Chivas Skysail με Chivas Regal 12 ετών, σιρόπι γιασεμί, χυμό λεμονιού και chartreuse traditional.

Όσο για το “βαρύ” bar του εσωτερικού χώρου, εδώ την παράσταση έκλεβε το Chivas Regal 18 ετών το οποίο σερβίρονταν σκέτο ή on the rocks συντροφιά με πούρα Partagas για εκτόξευση της απόλαυσης από τους κυρίους και τις κυρίες της βραδιάς.

Σαφώς, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ο chef του Poseidonion Grand Hotel, Χριστόφορος Πέσκιας, φρόντιζε ώστε να καλύψει και τις γευστικές μας ανάγκες με ελαφριές και πάντα ενδιαφέρουσες προτάσεις.