Βραδιές stand up comedy στο Πάμε Αλλιώς

Δύο βραδιές γεμάτες γέλιο και διασκέδαση σας περιμένουν στο μοντέρνο μουσικό μεζεδοπωλείο Πάμε Αλλιώς στα Μελίσσια, στο εμπορικό κέντρο Melissia Center, επί της κεντρικής λεωφόρου Δημοκρατίας.

Την Κυριακή 15 Μαρτίου οι Δημήτρης Δούκογλου, Δημήτρης Δημόπουλος, Δημήτρης Χριστοφορίδης, Αριστοτέλης Ρήγας και Πάρις Ρούπος δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη, ενώ την Κυριακή 22 Μαρτίου στο “stage” ανεβαίνει ο Β. Θεοδωρόπουλος, ο οποίος με τους κωμικούς αυτοσχεδιασμούς του αναλαμβάνει να σας προσφέρει αμέτρητες στιγμές γέλιου.

 

Ωστόσο, στο Πάμε Αλλιώς δεν θα βρεθείτε μόνο γι αυτούς τους λόγους. Θα συνδυάσετε την έξοδό σας με ένα δείπνο, με πιάτα της πειραγμένης μεσογειακής κουζίνας με έξυπνες πινελιές και πρωτότυπες γεύσεις.

 

Από τις προτάσεις του καταλόγου ξεχωρίζουν τα μπριζολάκια μαριναρισμένα με σόγια και μέλι, το χοιρινό κότσι μαγειρεμένο με μπύρα, η φέτα τυλιγμένη σε φύλλο κρούστας με βαλσάμικο και μέλι, η αφέλια (κυπριακή τηγανιά με λευκό κρασί και κόλιανδρο) καθώς και οι ντοματοκεφτέδες της Σαντορίνης.

Tip: Από Παρασκευή μέχρι Κυριακή απολαμβάνετε τις στιγμές σας εδώ συνοδεία ζωντανής, ελληνικής μουσικής. Σε τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνονται stand up comedies ή βραδιές με live rock μουσική.

 

Info:
Πέμπτη- Σάββατο: από τις 20.00, Κυριακή: από τις 13.00
Τιμή: από 15-20 ευρώ/άτομο (με ποτό)
Λεωφόρος Δημοκρατίας 8, Μελίσσια
Τηλ. 210 6139025
www.pameallios.gr
www.facebook.com/pameallios

 

 

 

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"