Πρόσκληση Μπακογιάννη στον Τσίπρα μετά τους “βλαχοδήμαρχους”

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου στέλνει το δικό του μήνυμα-απάντηση στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ μετά το χαρακτηρισμό των "βλαχοδημάρχων".

Συγκεκριμένα πρόσκληση προς τον Αλέξη Τσίπρα να επισκεφθεί το Καρπενήσι, με όλα τα έξοδα φιλοξενίας πληρωμένα, απευθύνει ο δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης μετά τη φράση ότι "πρέπει να σαρωθούν οι φθαρμένοι βλαχοδήμαρχοι που στηρίζει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ" που εκτόξευσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως γράφει ο Βηματοδότης, σύμφωνα με τον δήμαρχο Καρπενησίου Κώστα Μπακογιάννη αποκλειστικός σκοπός της πρόσκλησης είναι "να καταλάβει πια επιτέλους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τι εστί πραγματική Ελλάδα".

Ισως τον κ. Μπακογιάννη να πείραξε λιγότερο ο χαρακτηρισμός που έδωσε ο κ. Τσίπρας στους εκλεγμένους δημάρχους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ως... "βλαχοδήμαρχους", αφού, όπως έλεγε, αυτός πριν από δύο χρόνια είχε χαρακτηρίσει τον εαυτό του έτσι. Αν ο κ. Τσίπρας αποδεχθεί την πρόσκληση και πρόκληση να επισκεφθεί το Καρπενήσι, τότε, όπως λέει ο δήμαρχός του, "ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ξαναμιλήσει τόσο περιφρονητικά για τους ανθρώπους".