Καμμένος: Όχι σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Την άρνησή του να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στην επόμενη βουλή εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

"Θα λέγαμε όχι σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, διότι έχουμε διαφορές στα εθνικά θέματα. Αντίθετα, μια κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, στην οποία θα συζητούσαμε και θα θέταμε όλοι τις "κόκκινες γραμμές" μας, είναι κάτι που μπορούμε να δούμε θετικά", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, παραδεχόμενος παράλληλα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί το κόμμα με το οποίο μπορεί να βρεθεί πιο κοντά σε συζητήσεις για σχηματισμό κυβέρνησης σε μια επόμενη βουλή.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων απέκλεισε από συνομιλητές του κόμματός του "τα κόμματα εντός και εκτός βουλής που προκρίνουν τη λύση της στροφής προς τη δραχμή", τα κόμματα της "δωσίλογης" συγκυβέρνησης και τη Χρυσή Αυγή.

Συνεχίζεται η κόντρα Άδωνι - Καμμένου

Παράλληλα, έδωσε συνέχεια στην προσωπική του κόντρα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς του περί "κωλοτούμπας", ότι δήθεν ο κ. Καμμένος κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για πολιτικές, κατά τις οποίες, όταν προτείνονταν, ήταν κι εκείνος βουλευτής και μέλος του κόμματος.

"Εγώ είχα ήδη φύγει από τη Νέα Δημοκρατία, όταν υπουργοποιήθηκαν οι νεοναζιστές Γεωργιάδης και Βορίδης", δήλωσε ο κ. Καμμένος.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε επιτεθεί στον Πάνο Καμμένο μέσω Twitter με το σχόλιο: "Πρόεδρε, σου ξέφυγε λίγο η βαφή στο πλάι... τι νούμερο είναι; 7 Loreal;...", ενώ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ήδη από την Πέμπτη είχε απαντήσει: "Δε θα μιλήσουμε για γραφικότητες, να μιλήσουμε για πολιτική αντιπαράθεση".