Κουβέλης: Ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και θα ξαναψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ

"Έχουμε να μιλήσουμε περισσότερους από δύο μήνες" με τον Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

Πιστός στον... ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ο Φώτης Κουβέλης! Ο ιδρυτής και πρώην πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς αποκάλυψε, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Action 104,6, ότι στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 ψήφισε το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, στο δημοψήφισμα ακολούθησε τη “γραμμή” του ΣΥΡΙΖΑ και ψήφισε “όχι”, ενώ και στις επόμενες εκλογές, όταν αυτές γίνουν, θα ψηφίσει και πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Στις προηγούμενες εκλογές ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Ψήφισα “όχι” στο δημοψήφισμα και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο κ. Κουβέλης υπογράμμισε την ανάγκη συνεννόησης ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση, αν και παραδέχθηκε πως δεν είναι και τόσο αισιόδοξος για το αν και πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

«Η συνεννόηση θα ήταν κρίσιμη, δεν την βλέπω να προκύπτει. Η στάση των δυνάμεων της αντιπολίτευσης θα έπρεπε να είναι άλλη, είχαν και έχουν την υποχρέωση να πουν με σαφήνεια τι ακριβώς επιλέγουν. Το ζήτημα του χρέους και της πολιτικής κρίσης είναι ένα ζήτημα που αφορά όλους, και την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση. Δεν ακούω σε καμία περίπτωση μια συγκεκριμένη θέση», ανέφερε.

Τέλος, σε ερώτηση για το εάν μιλάει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, απάντησε: «Βεβαίως και μιλάω μαζί του, ωστόσο πολιτικά και σε βάθος "Έχουμε να μιλήσουμε περισσότερους από δύο μήνες" με τον Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ».