Φάνη Πάλλη-Πετραλιά: Σφουγγάρισα πολλές φορές τα γραφεία της ΝΔ

"Και πόρτες έχω χτυπήσει, και από συσκέψεις έχω φύγει, όλα γίνονται", δηλώνει η πρώην υπουργός

Μέχρι και... σφουγγάρισμα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψε ότι έχει κάνει (και μάλιστα πολλές φορές) η πρώην υπουργός Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό “Ε”.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, στη Νέα Δημοκρατία έχει κάνει τις πιο... χρήσιμες δουλειές. “Δηλαδή έχω σφουγγαρίσει τα γραφεία της ΝΔ, επανειλημμένως. Υπάρχουν και μάρτυρες για αυτό”.

Όπως εξήγησε, η πρώτη της αρμοδιότητα στη Νέα Δημοκρατία ήταν να γράφει τις διευθύνσεις στους φακέλους. “Έκανα όλη τη δουλειά που έπρεπε. Και από εκεί επειδή με βρήκαν αρκετά καλή, μου ανέθεσαν και τα τηλέφωνα”, σημείωσε.

Σε ερώτηση για τους προέδρους του κόμματος που υπηρέτησε και με ποιον από αυτούς είχε τις μεγαλύτερες κόντρες, απάντησε: “Πάντα υπηρέτησα τους προέδρους της Νέας Δημοκρατίας γιατί ήμουν σταθερή στα πιστεύω και στην ιδεολογία μου. Σεβόμουν την πλειοψηφία που είχε εκλέξει τον οποιοδήποτε πρόεδρο. Για παράδειγμα, υπηρέτησα το Ράλλη, ενώ είχα ιδιαίτερη σχέση με τον Αβέρωφ και πίστευα ότι ο Αβέρωφ έπρεπε να ήταν (σ.σ.πρόεδρος)”.

Όσο για το ρόλο τις στις εσωκομματικές διαφωνίες, ανέφερε πως η ίδια λειτούργησε πολλές φορές ως ειρηνοποιός. Ωστόσο, όπως παραδέχθηκε, “πολύ συχνά έβαζα και τις φωνές. Και πόρτες έχω χτυπήσει, και από συσκέψεις έχω φύγει, όλα γίνονται. Είναι φυσικό, είναι η φυσιολογική ζωή των ανθρώπων. Το κόμμα είναι μια οικογένεια”.