Η γυμνάστρια που βοήθησε το Γιώργο να είναι και πάλι αισιόδοξος

Μπορεί να έχει βρεθεί εκτός πολιτικής με σπασμωδικές διαδικασίες, όμως όσοι ξέρουν καλύτερα τον Γιώργο Παπανδρέου γνωρίζουν ότι η ζωή του έχει αλλάξει, ο ίδιος έχει αλλάξει και ατενίζει και πάλι το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία. Ο 63χρονος σήμερα πρώην πρωθυπουργός έχει ανακτήσει πλήρως την καλή του διάθεση και αυτό το χρωστά στην Άρτεμις Παπακωνσταντοπούλου, τη νεαρή γυμνάστρια του στο Pilatew.

Όπως γράφει το «Πρώτο Θέμα», ο κ. Παπανδρέου απαρνήθηκε τις παλιές του συνήθειες, που περιλάμβαναν μηχανήματα με βάρη, κολύμπι και ατελείωτο διάδρομο.

Όλα ξεκίνησαν όταν, θέλοντας να διασφαλίσει την ιδιωτικότητά του, ο κ. Παπανδρέου άλλαξε γυμναστήριο και από τη Νέα Ερυθραία βρέθηκε στην Κηφισιά. Η επιλογή του αυτή απέβη καθοριστική, καθώς εκεί γνώρισε τη γυμνάστρια με τους δεκάδες ορκισμένους μαθητές. Πρόκειται για μια γυναίκα που λειτούργησε καταλυτικά στην ψυχολογία του και τον κέρδισε ολοκληρωτικά.

«Ήταν η περίοδος που είχαν γκρεμιστεί σχεδόν όλα στο πολιτικό πεδίο και το μέλλον έμοιαζε σκοτεινό», σχολιάζει άνθρωπος του περιβάλλοντός του. Η Άρτεμις τον ανέλαβε αποκλειστικά, γεγονός που όλα δείχνουν ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τόνωση της ψυχολογίας του.