Έφυγε από το Σύνταγμα ο Γ. Μιχελογιαννάκης…

Εις άτακτον φυγήν λόγω βροχόπτωσης (;) τράπηκε από την πλατεία Συντάγματος, όπου βρισκόταν από το Σάββατο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης. 

Ο κ. Μιχελογιαννάκης βρέθηκε εκεί -μαζί με τον υπνόσακό του-, προκειμένου να συμπαρασταθεί στους σύρους πρόσφυγες. Ο βουλευτής μάλιστα δήλωσε πως θα προχωρήσει σε απεργία πείνας, όπως ακριβώς και εκείνοι.

Έκπληκτοι έμειναν οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας στην πλατεία Συντάγματος, προκειμένου να συνομιλήσουν με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μιχελογιαννάκη, ο οποίος είχε ανακοινώσει την απόφασή του να κατασκηνώσει μαζί με τους σύρους πρόσφυγες και να προχωρήσει σε απεργία πείνας μαζί τους σε ένδειξη αλληλεγγύης.

Αντιδρώντας στις πιέσεις τους για δηλώσεις, ο κ. Μιχελογιαννάκης εγκατέλειψε τον χώρο, ενημερώνοντάς τους πως θα επιστρέψει... αφού τελειώσουν οι πρωινές εκπομπές.

Την αποχώρησή του σχολίασε δεικτικά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή η οποία μίλησε για πλήρη γελοιοποίηση του προσώπου όταν εμφανίστηκε για ένα 24ωρο στο Σύνταγμα. "Κατεγράφη στο ρεκόρ Γκίνες ως ο πιο real time απεργός πείνας" σχολίασε, ενώ κατήγγειλε ότι ορισμένοι κερδίζουν οικονομικά και πολιτικά από την εκμετάλλευση της εικόνας των προσφύγων με τα παιδιά τους στο κέντρο της Αθηνάς.