Ο Παπανδρέου κάνει καθημερινά pilates, εκτός κι αν λείπει στο εξωτερικό

Το ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι λάτρης της γυμναστικής ήταν γνωστό ακόμα και πριν αποφασίσει να φτιάξει γυμναστήριο στη Βουλή αλλά και στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους...

Αυτό που αποκαλύφθηκε πρόσφατα, είναι η αγάπη του πρώην πρωθυπουργού για το pilates, κάτι που τον κρατάει μακριά από τις συνεδριάσεις της Βουλής, όπως αναφέρει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Μάλιστα, όπως δηλώνει η δασκάλα του, που έχει μυήσει πολλούς κατοίκους των Βορείων Προαστίων στον μαγικό κόσμο αυτού του τρόπου άθλησης, ο Γιώργος Παπανδρέου "δε λείπει σχεδόν ποτέ από τα μαθήματα, αφού είναι επί χρόνια αθλητής μας και πολύ καλός μάλιστα".

Η εκπαιδεύτριά του, κυρία Άρτεμις Παπακωσταντοπούλου επισημαίνει πως "παραμελεί τα μαθήματά του μόνο όταν είναι αναγκασμένος να απουσιάζει λόγω κάποιας προσωπικής ή επαγγελματικής υποχρέωσης".

Αξιοσημείωτο, είναι πως ο πρώην πρωθυπουργός, όπως αναφέρει η εφημερίδα, μετέχει κανονικά στις συνεδρίες-μαθήματα, ως ανώνυμος, ενώ πολλοί θα ήταν εκείνοι που στη θέση του θα επέλεγαν προσωπικό γυμναστή στο χώρο τους.