Αναβληθηκε για τις 11 Φεβρουαρίου η δίκη Γιακουμάτου

Για τις 11 Φεβρουαρίου αναβλήθηκε η δίκη της οικογένειας Γιακουμάτου για θέματα φοροδιαφυγής στον οίκο ευγηρίας που διατηρούν στο Νέο Ψυχικό.

Στην δίκη κλήθηκαν από το δικαστήριο να καταθέσουν όσοι βεβαίωσαν τις παραβάσεις οι οποίοι ανέρχονται στους 20, μεταξύ των οποίων θα είναι η οικονομική αστυνομία και το ΣΔΟΕ

Με δήλωσή του, ο συνήγορος της συζύγου και του αδερφού του Γεράσιμου Γιακουμάτου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε πως, "ορισμένοι αξιωματικοί του οικονομικού εγκλήματος προχώρησαν σε παρανομίες σε βάρος της οικογένειας Γιακουμάτου".
Ο κ. Δημητρακόπουλος συνέχισε λέγοντας πως, "ο αυτόφωρο κλήθηκε για παράβαση από την οποία δεν προβλέπεται από το νόμο, όλες οι συλλήψεις είναι έωλες και νομικά κακές ενώ το χειρότερο είναι ότι πίεσαν τους μάρτυρες να συνδέσουν τον υπουργό με την υπό διερεύνηση υπόθεση με την οποία δεν έχει καμία σχέση, ούτε με τη μετοχική σύνθεσή της, ούτε με τη διοίκηση".
"Μου δημιουργείται η ευρεία πεποίθηση ότι οι αξιωματικοί δεν περιορίζονται στα καθήκοντά τους, αλλά θέλουν να επηρεάσουν τις πολιτικές εξελίξεις", δήλωσε ο συνήγορος των δύο κατηγορούμενων.