Το BBC “διαψεύδει” τον Ηλία Παναγιώταρο

“Εντελώς αβάσιμες” χαρακτηρίζει ο δημοσιογράφος του BBC, Πολ Μέισον, τις κατηγορίες του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου, ότι παράφρασε τις δηλώσεις του περί “εμφυλίου πολέμου στην Ελλάδα”.

Ο δημοσιογράφος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα το BHMA τόνισε χαρακτηριστικά: “Τα αποσπάσματα από τη συνέντευξη που έχουν ήδη δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του καναλιού αποδεικνύουν ότι οι κατηγορίες του βουλευτή της Χρυσής Αυγής δεν ευσταθούν”.

Εξάλλου, όπως τόνισε ο κ. Μέισον ρώτησε “ξεκάθαρα τον κ. Παναγιώταρο αν ήθελε όντως να μιλήσει για εμφύλιο πόλεμο, δεδομένου ότι οι μνήμες από τον εμφύλιο είναι ακόμα σχετικά νωπές στην Ελλάδα”, κάτι όμως που φαίνεται ότο άφησε αδιάφορο τον βουλευτή και “συνέχισε κάνοντας τις επίμαχες δηλώσεις”.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος σημείωσε ότι το BBC θα ανεβάσει στην ιστοσελίδα του ολόκληρη τη συνέντευξη χωρίς μοντάζ, “προκειμένου να δουν όλοι ότι οι κατηγορίες για 'παράφραση' των λεγομένων του, που εξαπέλυσε ο κ. Παναγιώταρος, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα”.