Γκιουλέκας: Δε θα υπάρξουν νέα μέτρα

Απέκλεισε το ενδεχόμενο νέων μέτρων ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Γκιουλέκας, μιλώντας στα ΜΜΕ στο περιθώριο του εορτασμού του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου.

Ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Γκιουλέκας έδωσε έμφαση στη "μεγάλη προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλουμε όλοι μαζί για να μπορέσει η πατρίδα μας να βγει από αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται" και σημείωσε ότι "με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε".

Σε ερώτηση αν θα ψηφίσει στη Βουλή τυχόν νέα μέτρα, ο κ. Γκιουλέκας απάντησε: "Δεν υπάρχουν νέα μέτρα. Ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να ληφθούν άλλα μέτρα. Ο ελληνικός λαός έχει σηκώσει πολύ περισσότερες θυσίες από όσες μπορούσε και αυτό νομίζω ότι είναι κατανοητό. Και οι δανειστές πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να δώσουν την ευκαιρία σε αυτό το λαό να πάρει κάποια ανάσα, διότι η συνεχής πίεση θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα".

Δηλώσεις Γιάννη Ιωαννίδη

"Να βοηθήσει την πόλη ο Άγιος Δημήτριος, γιατί υπάρχει μεγάλη δυστυχία, ανεργία, τα νέα τα παιδιά τα χάνουμε στο εξωτερικό", είπε ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Ιωαννίδης και σε ερώτηση αν θα ψηφίσει στη Βουλή τυχόν νέα μέτρα, απάντησε: "Να τα δούμε πρώτα, ακόμα δεν τα είδαμε. Εσείς τα μάθατε;".