Πύρρος Δήμας: Πριν ο Μίχος, σήμερα ο Κασιδιάρης, αύριο κανένας

"Οι εγκληματίες ανήκουν στη φυλακή και όχι στα έδρανα της Βουλής", τονίζει ο Έλληνας ολυμπιονίκης

Το δικό του μήνυμα κατά του ακροδεξιού μίσους και της Χρυσής Αυγής έστειλε μέσω Facebook ο τέσσερις φορές ολυμπιονίκης και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πύρρος Δήμας, με ανάρτησή του στο Facebook, σχολιάζοντας το σημερινό επεισόδιο στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον Ηλία Κασιδιάρη.

Στην ανάρτησή του, ο Πύρρος Δήμας αναφέρει:

«Ήθελαν να μας δείξουν, να μας θυμίσουν, πόσο «μάγκες» είναι παίζοντας ξύλο στη Βουλή. Τους ξέρουμε πλέον. Η φασιστική συμπεριφορά τους δε πρέπει να μας φοβίζει. Πρέπει να μας εξοργίζει. Καμία ανοχή σε όσους δε σέβονται τίποτα, σε όσους σηκώνουν τόσο εύκολα το χέρι, σε όσους μας πουλάνε πατρίδα χωρίς να έχουν καμία αίσθηση πόσο φθείρουν την έννοια με τη συμπεριφορά τους. Πριν δύο χρόνια ήταν ο Μίχος, σήμερα ο Κασιδιάρης, αύριο δεν πρέπει να είναι κανείς τους. Ήρθε η ώρα να τελειώσει αυτό το επικίνδυνο αστείο. Οι εγκληματίες ανήκουν στη φυλακή και όχι στα έδρανα της Βουλής.

ΥΓ: Ξέρω ότι πιθανώς αρκετοί να με βρίσουν ή να με ειρωνευτούν που δε ζω ή δουλεύω πια στη χώρα που αγαπώ. Το περιμένω. Ομως ας είναι αυτή η τελευταία τέτοια έκφραση του θυμού και του μίσους σας. Ας ξεπεράσουμε επιτέλους τις πρωτόγονες συμπεριφορές, και ας κάτσουμε να λύσουμε τα προβλήματα αυτής της χώρας ως σκεπτόμενοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το μέλλον των παιδιών τους».

Παρακαλούμε περιμένετε ...