Συγχαρητήρια Αναστασιάδη σε Παυλόπουλο και ευχαριστίες σε Παπούλια

Οι Πρόεδροι της Κυπριακής και της Ελληνικής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης και Προκόπης Παυλόπουλος, θα έχουν σύντομα συνάντηση στην Λευκωσία, αναφέρει σε γραπτή δήλωση ο Κύπριος πρόεδρος, ο οποίος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα ομόλογό του.

Εξάλλου, σε μήνυμά του προς τον Προκόπη Παυλόπουλο, ο Κύπριος πρόεδρος αναφέρει: “Εκ μέρους του κυπριακού λαού, της κυβέρνησης και εμού προσωπικά συγχαίρω θερμά τον νέο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο και εύχομαι κάθε επιτυχία στο σημαντικό έργο που έχει αναλάβει”.

Οι αδελφικοί και άρρηκτοι δεσμοί Ελλάδας και Κύπρου , επισημαίνει ο κ. Αναστασιάδης, καθορίζουν την άριστη μεταξύ τους συνεργασία σε όλους τους τομείς και είμαι βέβαιος ότι η παρουσία του κ. Παυλόπουλου στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα της Ελληνικής Δημοκρατίας θα συμβάλει σημαντικά στους κοινούς μας αγώνες.

“Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω θερμά τον τέως Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια για τη σθεναρή στήριξη που παρείχε στην Κυπριακή Δημοκρατία κατά τη διάρκεια της δεκαετούς θητείας του και να τον συγχαρώ για την άψογη εκτέλεση των υψηλών του καθηκόντων”, καταλήγει ο Κύπριος Πρόεδρος.