Δράση: Δώστε τέλος στα σενάρια αστάθειας, η χώρα δεν αντέχει άλλο

Να μπει ένα τέλος στο “γαϊτανάκι δηλώσεων και διαρροών” σχετικά με την πιθανότητα παραίτησης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής ζητά η Δράση, “πριν οδηγηθούμε σε πραγματική πολιτική αστάθεια”, ενώ καλεί όλες τις πολιτικές δυνάμεις που σέβονται τη δημοκρατία να σταματήσουν τα μικροκομματικά παιχνίδια.

Σε ανακοίνωσή της, η Δράση τονίζει:

“Tις τελευταίες μέρες κυβέρνηση, αξιωματική αντιπολίτευση και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης συμμετέχουν σε μια ιδιοτελή παράσταση, ερμηνεύοντας ρόλους από το σενάριο εκτροπής που επεξεργάζεται η Χρυσή Αυγή. Η έμμεση ή άμεση «απειλή» της Χρυσής Αυγής για παραίτηση της Κοινοβουλευτικής της Ομάδας και πρόκληση εκλογών έχει μετατραπεί σε βασική πολιτική ατζέντα, σε μια κρίσιμη περίοδο για την πορεία της χώρας.

Αυτό το γαϊτανάκι δηλώσεων και διαρροών πρέπει να τελειώσει, πριν οδηγηθούμε σε πραγματική πολιτική αστάθεια, που θα αποτελέσει την ταφόπλακα της ελληνικής οικονομίας και θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα στην κοινωνική συνοχή. Η Δράση καλεί όλες τις πολιτικές δυνάμεις που σέβονται τη συνταγματική τάξη και τη δημοκρατία να σταματήσουν τα μικροκομματικά παιχνίδια και να συναισθανθούν επιτέλους το βάρος της ευθύνης τους.

Με τα συγκεκριμένα ανομήματα μελών και στελεχών της Χρυσής Αυγής ασχολείται επιτέλους η δικαιοσύνη. Ας μπουν κάποια στιγμή τα πραγματικά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης”.