Να μην τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή – Να εφαρμοστεί ο νόμος και για τη Χρυσή Αυγή

Να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή; Ομολογώ. Το ερώτημα δεν το καταλαβαίνω. Είναι σαν να ρωτάς "είναι εκτός νόμου όσοι καίνε, δολοφονούν, τρομοκρατούν;"

Σαφώς και είναι εκτός νόμου σαφώς και είναι παράνομοι. Σαφώς και η ελληνική πολιτεία, η ελληνική δικαιοσύνη έχει όχι μόνο το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να επιβάλει τους νόμους. Τους υπάρχοντες νόμους, που καλύπτουν απόλυτα και καθοριστικά όλα τα παραπάνω. Όσοι δεν το ξέρουν ή κάνουν ότι δεν το ξέρουν επιδίδονται σε ένα ακόμα επικοινωνιακό φθηνό τρικάκι έτσι για να βρισκόμαστε σε συζήτηση και ίσως για να απομακρύνουμε τη συζήτηση από τα νέα μέτρα ,τους νέους φόρους, την ´´κινητικότητα ´´..... Η Χρυσή Αυγή δεν πρέπει να τεθεί εκτός νόμου.

Είναι εκτός νόμου. Είναι εκτός νόμου πολύ πριν μπει στη Βουλή, όταν έκαναν όλοι τα στραβά μάτια και την άφηναν να .... εκπαιδεύεται ανενόχλητη.

Όταν όλοι ήξεραν ποιοί εκπαιδεύονται στα παλιά  νταμάρια του Υμηττού, αλλά κανείς δεν μιλούσε.

Όταν όλοι ήξεραν τα αυτοσχέδια πεδία βολής στον Ταύγετο αλλά έκαναν ότι δεν τα έβλεπαν.

Ηταν εκτός νόμου όταν μαχαίρωναν μετανάστες, όταν έκαιγαν τα σπίτια τους και οι αρχές δεν ...μπορούσαν να ανακαλύψουν τους...δράστες. Ήταν εκτός νόμου όταν αντικαθιστούσαν το κράτος και επέβαλλαν τους δικούς τους νόμους, ήταν εκτός νόμου όταν περιπολούσαν σε σχηματισμούς στα Πατήσια, στην Κοκκινιά, το Πέραμα, το Παγκράτι.

Ήταν, είναι, εκτός νόμου γιατί αρνούνται τους νόμους της συντεταγμένης πολιτείας και προσπαθούν να εφαρμόσουν τους δικούς τους. Η Χρυσή Αυγή είναι εκτός νόμου αρκεί ο νόμος να εφαρμοστεί. Αρκεί ο νόμος να εφαρμόζεται πάντα κι όχι όταν μας βολεύει, όταν δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς ή όταν τελικά κινδυνέυουμε οι ίδιοι.....Διαφορετικά μετά την Χρυσή Αυγή θα πρέπει να θέσουμε εκτός νόμου την Ασημένια Αυγή μετά την πορτοκαλί Αυγή και τελικά να εδραιώσουμε αντί να εξαλείψουμε τα φασιστικά μορφώματα.

Και κάτι τελευταίο.

Πολιτεία δεν είναι μόνο οι πολιτικοί, οι δικαστικοί, οι δυνάμεις ασφαλείας, πολιτεία είναι κυρίως οι πολίτες. Όλοι εμείς που πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την δική μας ανοχή και ψήφο. Η δική μας ψήφος όπλισε το χέρι του δολοφόνου μαζί με την ανοχή των αρχών.