Προσπάθειες να τη θέσουν εκτός νόμου καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει προσπάθεια των πολιτικών της αντιπάλων να τη θέσουν εκτός νόμου.

Η Χρυσή Αυγή χαρακτηρίζει τις αστυνομικές επιχειρήσεις που γίνονται σε διάφορα γραφεία του κόμματος ως "παράνομες εισβολές".

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου, Ηλίας Κασιδιάρης, κάνει λόγο για "επιχείρηση τρομοκράτησης των υποστηρικτών του εθνικιστικού κόμματος" και μιλά για προσαγωγές μελών του κόμματος στην κρατική ασφάλεια, χωρίς στοιχεία εις βάρος τους.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα xryshaygh.com, "οι παράνομες έρευνες, προσαγωγές και ανακρίσεις ανθρώπων που δεν έχουν καμία σχέση με το έγκλημα του Κερατσινίου συνεχίζονται και ήδη έχουν ελεγχθεί τα γραφεία στη λεωφόρο Μεσογείων και στον σταθμό Λαρίσης και δεν έχει προκύψει κανένα απολύτως στοιχείο".

"Στη βουλή φάνηκε ξεκάθαρα ο στόχος του καθεστώτος. Όπως δήλωσαν όλοι οι εκπρόσωποι των διεφθαρμένων κομμάτων, στόχος τους είναι να τεθεί εκτός νόμου το Εθνικιστικό Κίνημα. Μας πολεμούν όλοι γιατί είμαστε ο μόνος φόβος για το άθλιο και ανθελληνικό καθεστώς τους. Οι παράνομες μεθοδεύσεις τους δεν θα περάσουν", αναφέρεται ανακοίνωση του κόμματος.