Κακλαμάνης: Το success story είναι πια παρελθόν

Καίτοι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο Νικήτας Κακλαμάνης δεν έχει κρύψει στο παρελθόν την ανοιχτή διαφωνία του με τον Γιάννη Στουρνάρα σε αρκετά θέματα, λειτουργώντας τακτικά ως... αντιπολίτευση εντός της κυβέρνησης.

Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων εξαπέλυσε ακόμα μία επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών μέσα από τη συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού “Βήμα FM”, ενώ υποστήριξε ότι το λεγόμενο “success story” αποτελεί παρελθόν.

“Είχα κάνει πριν από καιρό μια ερώτηση στον υπουργό Ανάπτυξης, πόσες επενδύσεις, είτε από Έλληνες είτε από ξένους, άνω του 1 εκατ. ευρώ έχουν γίνει στην Ελλάδα το 2012. Ξέρετε την απάντηση; Τέσσερις! Να μιλάμε λοιπόν για ανάπτυξη με αυτήν την επίσημη απάντηση, αντιλαμβάνεστε ότι κοροϊδεύουμε αλλήλους. Νομίζω ότι αυτό έχει περάσει πλέον στο παρελθόν”, τόνισε.

Έκανε ακόμα λόγο για “αλαλούμ” στο υπουργείο Οικονομικών, σχολιάζοντας πως “άλλα μας είπε ο κ. Μαυραγάνης στη Βουλή, και άλλα λέει τώρα ο κ. Σταϊκούρας, και άλλα άκουσα από τον κ. Στουρνάρα”, αναφορικά με το επίδομα θέρμανσης.

Ο κ. Κακλαμάνης επανέλαβε ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων στις επόμενες δημοτικές εκλογές, αφήνοντας μόνο ένα μικρό περιθώριο να προτιμήσει την εκλογή του στη Βουλή, σε περίπτωση τριπλών εκλογών (δημοτικών, βουλευτικών και ευρωεκλογών).