Άδωνις: Αν ήμουν Τσίπρας θα διέγραφα τον Παναγούλη – με είπε ψυχοπαθή

Με ιδιαίτερα απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης τη δήλωση του Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος απευθυνόμενος στους εργαζόμενους της Πολυκλινικής Αθήνας είπε "έπρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι εστί βερίκοκο".

Ο κ. Παναγούλης στο λογαριασμό του στο facebook χαρακτήρισε τον κ. Γεωργιάδη "καρνάβαλο", "γελωτοποιό" και "ψυχοπαθή".

Το σχόλιο του κ. Παναγούλη είναι: "ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει μεταβληθεί σε ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ και ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟ. Είναι στις τηλεοράσεις από το πρωί ως το βράδυ. Ο κύριος αυτός έχει γελοιοποιήσει την πολιτική. Παρακαλούνται οι εργαζόμενοι στο ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (ΔΑΦΝΙ), όταν τους επισκεφθεί, να του φορέσουν ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ".

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι στη θέση του Αλέξη Τσίπρα θα διέγραφε τον Στ. Παναγούλη και σημείωσε ότι προσέβαλε χιλιάδες ανθρώπους για να πουλήσει εξυπνάδα.

Στο ίδιο κανάλι, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  χαρακτήρισε κατάπτυστη τη δήλωση Γεωργιάδη. Σημείωσε, δε, ότι ο υπουργός Υγείας έχει τρελάνει τον κόσμο και απειλεί με απολύσεις.

Σε ό,τι αφορά τα περί διαγραφή του, ο κ. Παναγούλης παρατήρησε: "Ας βάλουμε επικεφαλής στο πειθαρχικό του ΣΥΡΙΖΑ τον κ. Γεωργιάδη για να με διαγράψει".

Άδωνις: Εντάξει, φταίω - Πυροβολείστε τον Γεωργιάδη

"Έγινε χαμός τώρα για κάτι που λέγεται σε όποιο καφενείο μπείτε μέσα. Δηλαδή, έλεος! Εντάξει, φταίω. Πυροβολείστε τον Γεωργιάδη. Δεν έχω πρόβλημα. Εμείς εφαρμόζουμε την κινητικότητα στο υπουργείο Υγείας διασφαλίζοντας όλες τις θέσεις εργασίας. Δεν θα απολυθεί κανένας", είπε ο υπουργός Υγείας.

Αναφέρθηκε στην φράση "τι εστί βερίκοκο", λέγοντας: "Οι εργαζόμενοι δεν ακολουθούν αυτούς τους λίγους συνδικαλιστές της άκρας Αριστεράς". Τότε οι παρουσιαστές της εκπομπής ανέφεραν ότι όλοι οι πολίτες έχουν προβλήματα και αντιδρούν.

Στη συνέχεια ανέφερε τους λόγους αντίδρασής του λέγοντας "εμείς από τη μία έχουμε κάνει τα πάντα για να διασφαλίσουμε τις θέσεις εργασίες και έχουμε συνεχώς αντίδραση από τους ίδιους προφανώς για κομματικούς λόγους. "Φαντάσου", εννοούσα, "να είχες απολυθεί τι θα έλεγες"".