Πλανάται ακόμη το πέπλο μυστηρίου με τον αγοραστή του 902

Όσοι θεωρούσαν ότι με την ανακοίνωση του ονόματος του αγοραστή του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού 902 θα λυθεί το μυστήριο της αγοραπωλησίας, πλανήθηκαν πλάνην οικτράν.

Αυτό γίνεται ολοένα και περισσότερο αντιληπτό, όσο περνούν οι ημέρες.

Αν και στην ανακοίνωση του Περισσού σημειώνεται ξεκάθαρα ότι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) έχει λάβει τα έγγραφα, στα οποία αναφέρεται ποιοι είναι "οι εταίροι και οι εκπρόσωποι της αγοράστριας εταιρείας", έως σήμερα η αρμόδια εποπτική αρχή δεν έχει λάβει γνώση για τα φυσικά πρόσωπα της κυπριακής εταιρείας A-ORIZON MEDIA LTD με έδρα τη Λεμεσό.

Στο πλαίσιο αυτό, η συμβολαιογραφική πράξη της μεταβίβασης του 902 κατατέθηκε στο ΕΣΡ την περασμένη Παρασκευή λίγο πριν τη λήξη του ωραρίου. Στο συμβόλαιο αυτό περιέχονται στοιχεία επικοινωνίας με την αγοράστρια εταιρεία, καθώς και το τίμημα της πώλησης, ενώ δεν γίνεται αναφορά σε φυσικά πρόσωπα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Τα Νέα", η εταιρεία A-ORIZON MEDIA LTD έχει εγγραφεί από το δικηγορικό γραφείο του Παναγιώτη (Πανίκου) Λεωνίδου στη Λεμεσό και η διεύθυνση του διηγορικού γραφείου είναι ίδια με τη διεύθυνση της εταιρείας που φέρεται να έχει αγοράσει το σταθμό.

Η εταιρεία ενεγράφη στο Μητρώο του Εφόρου Εταιρειών Κύπρου στις 19 Μαΐου 2010. Διευθύντριά της αναφέρεται η Χρυσάνθη Γεωργίου, με ημερομηνία διορισμού την ίδια με την εγγραφή της εταιρείας. Η κυρία Γεωργίου δηλώνει ως διεύθυνση τη διεύθυνση του δικηγορικού γραφείου που ενέγραψε την εταιρεία.

Γραμματέας της A-ORIZON MEDIA LTD ορίζεται μια άλλη εταιρεία, η LE.KO Company Services LTD1, που επίσης συστάθηκε στις 19 Μαΐου 2010 από το ίδιο δικηγορικό γραφείο.

Επίσης, όπως είναι γνωστό, η A-ORIZON MEDIA LTD, δεν έχει ούτε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.